USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підтримка малого підприємництва у Луцьку обійдеться без бюджетних коштів?

11 Грудня 2008 13:56
Луцький міський голова Богдан Шиба розповів, що в місті підприємництву допомагатимуть шляхом спрощення дозвільних процедур і зменшення кількості посередників, а також реальною організаційною роботою. Про це йшлося під час засідання Луцького міськвиконкому, – інформує 11 грудня репортер «Волинських Новин».
 
Грошове питання з’явилося у наслідок обговорення програми підтримки малого підприємництва у місті Луцьку в 2009-2010 роках. Зокрема, начальник відділу розвитку підприємництва департаменту економіки муніципалітету Наталія Рибай зазначила, що у цьому році планувалося допомогти малому бізнесу на суму 1 мільйон гривень, а виділено було лишень 100 тисяч.
 
Градоначальник пояснив, що в умовах кризи ніхто із міської казни не буде виділяти кошти на підтримку підприємництва. Його підтримала перший заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська. Вона додала, що центр зайнятості допомагає підприємцям, виділяючи їм по 15 тисяч. Принаймні так було, – уточнила вона. Тому створювати ще одну міську програму не доцільно.
 
У висновку вісім із дев’яти присутніх членів виконкому підтримали проект програми підтримки малого підприємництва у місті Луцьку в 2009-2010 роках. Проте словосполучення у пункті восьмому цієї програми «із міського бюджету» вони вирішили залишити, а на сесії Луцької міської ради по можливості вилучити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Грудня 2008 18:10
давайте краще пiдмiмем для малого бiзнесу податки, як пiдняли кредитнi ставки банки I тодi запросто вийдемо З кризи ;)
смішно мені Показати IP 11 Грудня 2008 18:43
А хто один не підтримав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus