USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Підвищуватимемо результати нашої службової діяльності», – новий головний патрульний Волині

7 Червня 2019 13:23
Новий керівник управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень зазначив, що має визначені пріоритетні шляхи розвитку управління Волині.

Про це йшлося 7 червня в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області.

Перший заступник керівника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький розповів, що Андрій Крутень свій кар’єрний шлях розпочав із патрульного поліцейського у Рівному, згодом – у Рівненській області, потім він був командиром роти, пізніше виконувачем обов’язків, а згодом призначений заступником керівника управління патрульної поліції в Рівненській області по лінії моніторингу.

«Під час цієї діяльності він проявив себе передусім як справжній офіцер, показав, що має організаторські здібності. І головне – людяність. Це та людина, яка завжди вислухає, яка завжди піде назустріч і розбереться у всьому до найменших деталей. Тобто кожен із вас буде почутий, жодному не буде відмовлено. Це я можу вам обіцяти і можу сказати, що ви дійсно в надійних руках», – сказав Олексій Білошицький.
Своєю чергою, керівник управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень запевнив, що не підведе.

«Управління патрульної поліції у Волинській області надалі здійснюватиме і вживатиме всіх заходів у межах чинного законодавства щодо забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку. Я не буду голослівним, але хочу сказати про те, що в нас визначені пріоритетні шляхи щодо розвитку управління патрульної поліції у Волинській області. І безумовно, ці стратегічні шляхи будуть співставлятися з довірою населення до УПП у Волинській області і до Національної поліції України в цілому. Це стосуватиметься і підвищення організації діяльності управління, і всі ті завдання, які були сьогодні доручені, я буду в повній мірі доводити до їх логічного завершення. Я думаю, що тільки тоді, коли ми разом йтимемо до цієї цілі, тоді ми досягнемо їх.

Що стосується забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку на місцях, зокрема в місті Луцьку і на теренах області, наша робота в цьому буде плідна і ми кожного разу підвищуватимемо результати нашої службової діяльності», – сказав Андрій Крутень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 7 Червня 2019 13:27
це перший керівник без бороди.
лучанин Показати IP 7 Червня 2019 13:57
цікаво довго думав, що сказати?
Максим Перепелиця Показати IP 7 Червня 2019 14:11
Як як він сказав: "ПІДВИЩУВАТИМЕМО РЕЗУЛЬТАТИ НАШОЇ СЛУЖБОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ», – НОВИЙ ГОЛОВНИЙ ПАТРУЛЬНИЙ ВОЛИНІ". Скоріше за все підвищуватиме свою діяльність-показуху перед керівництвом поліції України з метою через 6 місяців скочити на вищу посаду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus