USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підвищили зарплату контрактним військовим

22 Січня 2016 10:45
Мінімальну зарплату українським військовим, які служать за контрактом, підвищать вже з лютого. Відтак, вона становитиме щонайменше 7 тисяч гривень.

До відповідного рішення чиновники прийшли на засіданні уряду 20 січня, – пише «Gazeta.ua».

З лютого солдат–контрактник, який раніше отримував зарплатню 2300 гривень, матиме 7 тисяч гривень, командир відділення – 8 тисяч гривень, командир взводу – 9500 гривень, командир роти – 11 тисяч гривень, командир батальйону – 13 тисяч гривень, командир бригати – 16 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКИМ ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯМ ОБІЦЯЮТЬ ПОДВІЙНУ ЗАРПЛАТУ

«Коли кажемо про те, що Україна повинна відповідати критеріям НАТО, то це означає й критерії грошового забезпечення та фінансування Збройних сил. Щоправда, Україна зараз майже попереду всієї планети в частині фінансування національної безпеки і оборони.

На це йде більше 5 відсотків валового внутрішнього продукту країни. Бо ми – воююча країна, протистоїмо російській військовій агресії», – сказав під час засідання Арсеній Яценюк.



Раніше, Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що Степан Полторак «в рази» обіцяє підвищити заплатню солдатам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus