USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Пікет під волинською прокуратурою

12 Травня 2014 15:03
Під стінами волинської прокуратури в Луцьку сьогодні, 12 травня, відбувся пікет проти любіювання прокуратурою грального бізнесу.

Так, ГО "Патріотичний Щит" та ГО "Автомайдан Волині" провели акцію з вимогою перевірити факти щодо "кришування" претендентом на посаду Любомльського міжрайонного прокурора Кравчуком Олександром, нелегального грального бізнесу. Акція зібрала понад 80 протестувальників.

Переговорниками від активістів були Святослав Сивак та Сергій Поха. Прокурору області передали відповідне звернення. Також копії даного звернення відправлені Голові облдержадміністрації Григорію Пустовіту та голові облради Валентину Вітеру.

Кількадесят учасників заходу - студенти та активісти "Автомайдану Волинь" - тримали в руках плакати з написами "Ні - гральному лоббі!", "Кришував гральний бізнес - кришуватиме контрабанду".


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Я Показати IP 12 Травня 2014 15:10
і скіко цим дітям заплатили,щоб потримати плакати???
Ху до Я Показати IP 12 Травня 2014 15:16
Сьогодні платять за тітушество тільки таким маргіналам як ти)
НЕЛУЧАНИН до Я Показати IP 12 Травня 2014 20:13
а тобі зе цей пост скільки заплатили ?
Дмитро Показати IP 12 Травня 2014 15:20
ті діти хоть розуміють чього вони там стоять? чи за що сказали за те і стоять? я в певнений там в половини спитати що таке люстрація то ніхто невідповість ...
НЕЛУЧАНИН до Дмитро Показати IP 12 Травня 2014 20:14
а ти відповісиш ?
Часник Показати IP 12 Травня 2014 15:24
А чого не залучили Правий сектор, самооборону. Чи їх вже купили ці прокурори??? Єх люстрація жде всіх! Якщо не Ви, то Вас!
Анатолій Показати IP 12 Травня 2014 15:28
А я то думаю, чого не можна було здолати ці Луцькі Злочинні Лас-Вегаси! Кравчук-криша. Все Сашко-криша поїхала. Дело труба... Якби мав телефон то оприлюднив для матерів, тих чиї дитячі долі ти скалічив!!!
Люстратор Показати IP 12 Травня 2014 15:36
Цей прокурорчик креатура Любомльських братків-контрабандистів Бібіків. Ото буде контрабанда ВПЕРЕД !
Люстратору Показати IP 12 Травня 2014 15:40
Бачив я того прокурора Кравчука з лисим Бібіком в Машівському борі, біля Любомля, щось терли...тепер потятно чого!!! Тільки не потятно, а обласний прокурор Коцура теж їхній чи в долі?
Альфреда казіно Показати IP 12 Травня 2014 15:42
Геть автомати з Волині і такі прокурори. Хай до Путлєра в Крим ідуть
Петро Показати IP 12 Травня 2014 15:45
На мою переконливу думку, не тільки лобіювання прокуратурою грального бізнесу, але й основнвний гидотний принцип бути "смотрящими, в гнилій системі правозахисту, це є вершина цинізму професіоналізму
Файл Показати IP 12 Травня 2014 15:48
........і тут Жукова.. ( Де не посій - то вродить, опозиціонерка хре*ова до всього
111 Показати IP 12 Травня 2014 16:10
Ну що, Майданівці, наїлися ідеалів Майдану від прокурора області Коцури, це ще квіточки, все попереду, слава "новим старим" кадрам на керівних посадах прокуратури області
НЕЛУЧАНИН до 111 Показати IP 12 Травня 2014 20:16
а ти думав, що демократичне суспільство за одну ніч будується ?
sunkiper Показати IP 12 Травня 2014 16:32
І правильно, треба пікетувати, привертати погляд громади, а то хто хоче той і лізе до влади, нехай люди знають хто рветься до штурвала, з ким ця люди повязана, чим в минулому "відзначилась", лише активними діями ми можемо досягти хоч якоїсь прозорості влади, принаймні пікетуючи пишучи заяви ці люди висловлюють свою позицію і не згоду з тим, що відбувається!
Татьяна Показати IP 12 Травня 2014 16:40
Странное заявление прокуратуры !!! Есть обращение , а уж сбором доказательств должны заниматься правоохранительные органы . Иначе зачем они сидят на этих должностях и получают зарплату ?
Татьяна Показати IP 12 Травня 2014 16:42
Я имею ввиду заявление прокурора о том , что бы ему принесли даказательства
НЕЛУЧАНИН до Татьяна Показати IP 12 Травня 2014 20:17
це справа слідчого мвс збирати докази
Мітингувальникам Показати IP 12 Травня 2014 17:13
Мітингуй, не мітингуй, все одно получишь ... шайбу, Кравчук вже в Києві, чекає призначення, Бібікі вже все з своїм земляком Коцурою порішали і навіть подарували йому золоту бруківку
777 Показати IP 12 Травня 2014 17:38
Це ще фігня, а от зовсім некорумпований Данілін призначений начальником відділу нагляду за податковою (там де колись працював), ДА, пане Коцура, ну ви зовсім того, кинули щуку в річку
ЛД Показати IP 12 Травня 2014 19:00
Складнощі видно в активистів з кадровим питанням, якщо у свої лави залучають таких "активистів" як Жукова... Але ця хоч якось формулювати думку навчилась ...... А тут: якусь одна-баба-сказала чули, зібрали копійку на проплату масовки, запустили масовку, прийшли..... а шо хотіли і до чого - сказати не змогли.... І на прямі запитання ніякої відповіді.... Просто балаканина беззмістовна з невнятними вимогами типу "розібратись як не варто, та покарати кого попало". Показово. https://www.youtube.com/watch?v=hqPG2FQCf8E
Володими Латковський Показати IP 12 Травня 2014 20:14
У цих Бібіків вже криша їде, цеж алкоголіки їх лікувати потрібно. А вони кадровими питаннями займаються, мешканці міста та району знають цю шайку яка займається контрабандою,наркотиками. Браконєркою . Звертаюсь до голови ОДА Пустовіта прокурора області Коцури порушити кримінальну справу проти злочинної групи Бібіків на Любомльщині. Слава України.
Володимиру Латковско Показати IP 12 Травня 2014 20:46
Так Коцура їх кум, це ж Любомльська мафія, а тепер їм взагалі все по барабану
Пикульской до Володимиру Латковско Показати IP 12 Травня 2014 22:50
Братва, о чем вы ведете базар? Мне очень странно слушать какието высказивания самого большого мошенника и афериста контробандиста Латковского. Ты забыл что ты с групировки БИБИКОВ и штатний стукач интересной службы? А почему ти не вспоминаеш о проплаченом прокуроре Корецком, которому сейчас купил посаду у Коцуры.
Олександр Кравчук Показати IP 13 Травня 2014 00:14
Шановні недруги! Як би Ви не намагались мене дискридитувати найманими пікетами і як би не поливали брудом, у Вас нічого не вийде. Тому що за мною правда і Майдан, а за Вами ненажерливість і тупе бажання зберегти свої незаконно здобуті статки і примножити їх. Запевняю громаду, що законність виділення земель і зведення капітального будівництва біля озера Світязь, зокрема і в урочищі Іллічівка буде моїм першим і принциповим завданням. Слава Україні!
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 13 Травня 2014 07:31
ДО ПАНА КРАВЧУКА ( ІЛЛІЧІВКА) ЗБРОД БЛОТНИХ І ШАЙКА НІЩИХ, СПИТАТИ ДЕ ВЗЯЛИ ТАКІ КОШТИ КОЖЕН ВЛАСНИК . КОНФІСКУВАТИ У КОГО НЕМАЄ ДОКАЗІВ ,БУДЕ ДЕ ВІДПОЧИВАТИ ПРОСТИМ ДІТКАМ . А В ЗАГАЛЬНОМУ ЦЕ ТІЛЬКИ ПОЧАТОК БОРОТЬБИ. СВІТЯЗЬ ,МЕЛЬНИКИ, КРИМНО ТА ІНШІ БУДИНОЧКИ -ДАЧКИ БІЛЯ ОЗЕР.
До справедливого до СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 13 Травня 2014 11:38
Що ти верзеш з дуба звалився? Хто і в кого забере ті дачі і яким методом,це приватна власність там побудовані всі круті посадовці. Всі хто приходить до влади обіцяє забрати земелні ділямки і що забрали? Не траба видавати бажане за дісне.
Тарас Бончевський Показати IP 13 Травня 2014 10:33
Глибоко шокований і вражений цією черговою і далеко не останньою акцією псевдоавтомайдану під керівництвом Похи. Стає все більше зрозуміло небайдужим людям яку мету переслідував С. Поха коли навмисно ініціював розкол справжнього Автомайдану створивши собі своє дітище для лобіювання інтересів певних людей,які мітять на цю посаду. Прикро, що такі гнилі люди як Поха намагаються облити брудом тих небагатьох патріотів нашої країни у структурах прокуратури, яким є Олександр Кравчук. Людина, якого я знаю давно і дуже поважаю, заслуговує на цю посаду. Протягом революції гідності О. Кравчук був на стороні народу і відмовився виконувати злочинні накази щодо репресій активістів. Вважаю, що пан Кравчук має право позиватись до суду на С. Поху за наклеп у випадку відсутності доказів останнього про якесь там кришування грального бізнесу. Маю надію мене підтримають адекватні люди і висловлять свою позицію.
Ольга Кобец Показати IP 13 Травня 2014 11:07
Поразило. Если бы при власти были люди с такими нравственными, человеческими и профессиональным качествами, как у Александра Васильевича, революций бы в нашей стране не было. Одна фраза "я не буду виконувати злочинних наказів" во время страшных зимних событий много о чем говорит. А организаторам таких акций хотелось бы пожелать не столько изобретательности и умения подтверждать слова фактами , сколько любви к Украине и уважения к памяти тех ребят, которые отдали свою жизнь. Почтить память которых лучше всего все мы можем только справедливыми и незаангажированными поступками.
лучанин до Ольга Кобец Показати IP 13 Травня 2014 13:21
Сама чесна людина в м. Луцьку Жукова Л.О., яка пише на всіх працівників правоохоронних органів заяви про вчинення ними злочинів, але ні один з фактів не знайшов свого підтвердження. Жукову Л.О. пора вже давно притягнути до кримінальної відповідальності за вчинені нею кримінальні правопорушення,( наклепи, завідомо неправдиві повідомлення про вчинення злочинів працівниками правоохоронних органів та інших осіб). Жуковій Л.О. заважають всі працівники правоохоронних органів,вона одна є чисто кришталева, а про людей в яких вона заволоділа шахрайськими шляхами коштами ніхто не згадує.
Петро Любомль Показати IP 13 Травня 2014 18:02
А Латковський , "золотой", нехай розкаже як брав кредити в банках району (під заставу будинків) а потім "кидав" банки на великі суми грошей, наприклад "Перший інвестицій
Петро Любомль Показати IP 13 Травня 2014 18:04
Перший Інвестиційний банк.
За справедливість Показати IP 15 Травня 2014 18:53
Прочитавши текст статті та негативні коментарі, що стосуються Олександра Кравчука, можу із впевненістю констатувати той факт, що це є маячнею однієї психічно хворої людини - Людмили Жукової, яка, до Вашого відома, вже досить тривалий період перебуває на обліку у Волинській обласній психіатричній лікарні, та декількох її прибічників, які не розібравшись зовсім у ситуації підтримують її маячню та наклепи на людей... Причому, хочу зауважити, що сама ж Л. Жукова неодноразово була помічена у шахрайському заволодінні коштами громадян, переважно людей похилого віку, надаючи їм ніби-то правову допомогу, що виражалося лише на її словах, а не на ділі!!! У даному випадку у мене є, навіть, підстави вважати, що дана акція є проплачена певними зацікавленими у непризначенні О.Кравчука на зазначену посаду людьми... Скажімо так, Л. Жукова вирішила в червий раз, влаштовуючи такого роду мітинги, підзаробити грошенят... І людей була там невелика купка, а не 80 чоловік, як зазначено у статті!!! Причому, були дійсно студенти - це наштовхує лише на одну думку - проплачений пікет!!!!! Разом з тим, як зазначено в одному із коментарів, Л. Жукова дійсно є такою людиною, якій не до вподоби жоден із силовиків - кверулянство - ось так називається цей діагноз!!! Хто не вірить, може поглибити свої знання, наприклад, навіть у Вікіпедії!!! А на рахунок Олександра Васильовича, то можу з впевненістю сказати, що це є дійсно порядна, чесна та доброзичлива людина...Він є професіоналом своєї справи... Однак, мабуть, комусь такі люди, як О. Кравчук, не вигідні для здійснення протиправної діяльності у Любомльському районі, коли будуть призначені на такого роду посади, от і організовуються ці "фіктивні" пікети... Або ж хтось має величезне бажання зайняти цю посаду!!!! О. Кравчук це дійсно патріот нашої держави, і в часи Майдану він завжди був за народ та підтримував тільки його... Хай переможе справедливість!!! Слава Україні!!!
ПРАВДИВИЙ КУМ Показати IP 15 Травня 2014 21:46
РУКИ ГЕТЬ ВІД КРАВЧУКА! ДАРМОЇДІВ З ПЛАКАТАМИ - ДО СУДУ! ТІХ ХТО ПРОПЛАТИВ - ДО СТІНКИ! НОВОВОЛИНСЬК ЗА КРАВЧУКА! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus