USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пікетували «Західінкомбанк». ФОТО. ВІДЕО

14 Лютого 2012 13:30
У Львові десятки людей у мороз 13 лютого пікетували будівлю «Західінкомбанку», вимагаючи повернути їхні грошові вклади.

Про це пише Gazeta.UA.


На вулиці - 9 градусів морозу. Більшість протестувальників - жінки пенсійного віку.

«З 2008 року ми намагаємося повернути свої гроші. Але банкіри говорять, що грошей не мають, щоб нам виплатити. Ми вже і в суди ходили, і в прокуратуру, кругом писали. А реакції ніякої, гроші не вертають. Мені 21 тисячу гривень винні. Бува, як зі здоров'ям погіршає, то грошей на таблетки не вистачає», - розповіла одна з мітингувальників Лілія Пілінкевич.

У руках протестувальники тримали плакати: «Західінкомбанк», віддай наші гроші!»

На двері та вікні банку люди теж наклеїли плакати зі своїми вимогами. На другому поверсі будівлі висів плакат: «Банк, звільни приміщення. Виконай рішення суду!»

«Ми коли приходимо, то вони двері зачиняють і не впускають нас. В кращому разі охоронець вийде і скаже, що нікого немає на місці. У Києві ці банкіри говорять, що тут усе добре і нам присилають бумажки, а насправді дурять нас», - продовжила Пілінкевич.

Незабаром до протестувальників почали приходити міліціонери. За лічені хвилини зібралося 7 правоохоронців.

«Ви заявку на проведення акції не подавали, тому стояти тут з плакатами не маєте права. Давайте, збирайтеся. Маєте в міськраді подати заявку і тоді зможете стояти. А інакше ви порушуєте закони», - звернувся до людей майор міліції.

«А ми не протестувати прийшли! Ми хотіли всередину зайти, а нас не впускають. Вважайте, що ми у черзі тут стоїмо. І взагалі допоможіть нам, відкрийте двері. Покарайте тих, хто нас обікрав!» - заперечила міліціянтові Беата Геннадіївна.

Міліціонери усе ж переконали протестувальників розійтися і наступного разу проводити акції зареєструвавши їх попередньо.

«Західінкомбанк» створений у березні 1993 року у Луцьку. На офіційному сайті стверджується, що банк «зарекомендував себе як надійний і стабільний», проте протестувальники стверджують, що власник и фінансової установи заборгували людям уже понад 4 мільйони гривень.

Нагадаємо, у «Західінкомбанку» через фінансові проблеми певний час працювала тимчасова адміністрація. Однак згодом у банку з’явився новий власник. Щоправда, труднощі з поверненням депозитів існували і в лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Лучанка Показати IP 14 Лютого 2012 13:54
А в Луцьку так і сидять, мовчать, терплять...
МИКОЛА Показати IP 14 Лютого 2012 14:11
И ЩО ТУТ НОВОГО- СКОРО З ХАТИ ВИЖЕНУТЬ БО ЗЕМЛЯ НЕПРИВАТИЗОВАНА
Лучанин Показати IP 14 Лютого 2012 14:13
Ага, сам знаю таких. Хазяїн банку - луганський бізнесмен.
Олег Показати IP 14 Лютого 2012 14:50
Треба арештувати все майно (будівлі банку, автомобілі, будинки власників та їх авто), а потім на продаж, всі виручені гроші віддати вкладникам. Я так думаю, що вартість майна власників набагато більше грошей вкладників.
Во-ва Показати IP 14 Лютого 2012 15:08
Всі питання вкладників щодо повернення вкладів треба адресувати безпосередньому злодію - клану Гаврилишинів.Саме вони пороздавали нічим не забезпечені кредити собі та своїм близьким з розрахунку на те,щоб їх ніколи не повертати.А нинішні власники стали разучниками ситуації.Коли вони прийшли в банк,то навіть і не думали,що так по-злочинному можна роздавати гроші.Так що гаврилишиним буде несолодко на тому світі від людських прокльонів.
вкладник Показати IP 14 Лютого 2012 15:17
труднощі з поверненням депозитів існували і в лучан.- А зараз що труднощів нема і людям гроші віддали.Ото писаки написали.В Луцьку та ж картина - копійки не повернули нікому шахраї переконують переоформляти ті депозити щоб не було у вкладників приводу іти до суду- а НБУ мовчить ніби все добре у них.
МОЯ ХАТА Показати IP 14 Лютого 2012 16:01
Сама вкладниця у Луцьку. Приходимо, записуємося, одержуємо пару сотень, знову записуємось, щоб десь через тиждень якусь копійку отримати, і знову все по колу.На день на всіх вкладників виділяють 9-10 тисяч гривень, ось така арифметика.
Кавацина Показати IP 14 Лютого 2012 17:00
Ану віддай не дратуй людей!!!!!!!!!!!!!
вкладник Показати IP 14 Лютого 2012 17:40
мені винен банк-а банку верзун гаврилишин.-що робити?
Правдоруб Показати IP 15 Лютого 2012 09:50
То не банк - попна "дупа" зі своїми хитродупими працівниками які за для вирішення своїх "меркантильних" питань по поверненню депозитів своїм "родичам гарбузовим" не говорячи правди пересічним пенсіонерам виманювали в них ще на початку 2009 року гроші та клали на депозит а потім цими грошима перекривали "своїх" зальотних родичів і ніхто з них не признавався шо банку вже капець, шо він тріщить по швах. От такі працівникі до цих пір нажаль працюють в цій установі і по даний час та ще дозволяють собі задавати питання отим обдуреним пенсіонерам "а яким це чином вам вдалося оформити пластикову картку позачергово та без проходження спецкомісії?" я готовий був плюнути їм в очі а ще краще одразу "до голяки". До поки такі клерки будуть працювати в тій установі і будуть "вливати потрібну інформацію" Гриценку - будуть люди стояти по ночах у живих чергах і відмічатися через 3 години щоб отримати своїх 100 грн на день.
Валентина Показати IP 15 Лютого 2012 10:19
Шановний Правдоруб! А Ви думаєте, що Гриценко "добрий цар" який не знає правди через своїх працівників?! Який же Ви наївний! То спробуйте до нього потрапити та відкрити очі! Певно пошкодує та віддасть гроші.
Правдоруб до Валентина Показати IP 15 Лютого 2012 11:29
Шановна Валентино. Якби я не був у Гриценка як з питань повернення депозитів так і службових то не стверджував би що до нього не доходить вся інформація. З приводу "добрий цар" то він був таким до певного часу але нажаль не для всіх бо не кожен міг потрамити "на очі" до нього. А далі став просто "цапом відбувайлом". А гаврилишина та його прибічників тра на гільйотину бо зних толку як з колзла молока - бо бабло все в офшорах і якто то кажуть "кожному катюзі по заслузі".
Кіндрат Показати IP 15 Лютого 2012 10:50
Сталін сажав бив всіх банкірів
Іван Козолуп Показати IP 15 Лютого 2012 11:01
Така от ситуація в Україні із банківською сферою. А держава хоче примирити банки із людьми. Переконує в надійності банківської системи, бла-бла-бла. Найкраще вкладення гроше - це або в справу, або якщо відносно невеликі суми то в різну валюту чи золоті злитки. Українським банкам вірити не можна, так само як і російським, вони це довели за більш ніж 20 років.
ірина Показати IP 15 Лютого 2012 13:46
а хто зараз вкладає в банк свої кровні? зараз треба в нерухомість вкладати, бо знову щось прийде і знову будуть купони
Сталин. Показати IP 15 Лютого 2012 14:58
Банкам разрешено грабить людей,но почему то людям запрещено грабить банки.
річ така Показати IP 15 Лютого 2012 17:12
За чутками, у цьому банку кредити набарали і не повертають наші бізнесмени Єремєєв і Токарський.
Bambasa Показати IP 30 Квітня 2012 13:07
Ні фіга цей ванючий банк не збирається віддавати. Мали вони нас в глибокій дупі. Всі вони 3,14дараси і гондураси.
Ростислав Показати IP 3 Травня 2013 19:36
Депутати ВР Украіни від Рівненщини Вознюк і Осуховський направили депутатські запити по цьому злодійському банку. Звертайтесь до своіх депутатів, щоб створили слідчу парламентську комісію, інакше нічого не добитись....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus