USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Піховшек став прес-секретарем Януковича

1 Квітня 2010 14:37
Прес-секретарем Президента Віктора Януковича призначений журналіст і телеведучий Вячеслав Піховшек.

Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив сам Піховшек. Найближчим часом відповідний президентський указ буде оприлюднений на сайті глави держави.

За його словами, свій перший брифінг він проведе завтра, 2 квітня, в Секретаріаті Президента. А сьогодні - лише прийматиме привітання та подарунки.

Як повідомляла ТК з посиланням на джерела «Дусі», раніше Вячеслав Піховшек претендував на посаду голови Державного комітету телебачення та радіомовлення. Однак Микола Азаров висунув на неї кандидатуру Юрія Плаксюка.

Водночас, за інформацією джерел «Дусі», на посаду прес-секретаря Президента Ганна Герман рекомендувала телеведучого «Першого національного» Юрія Громницького. Проте замість цього його призначили прес-секретарем віце-премєра Бориса Колесникова.

Довідково:

Вячеслав Піховшек - журналіст, колишній головний редактор інформаційної програми ТСН на телеканалі «1+1» та екс-ведучий програми «Епіцентр» на «1+1».

На останніх президентських виборах працював у штабі Віктора Януковича.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus