USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Янукович дивується, чому Путін досі «стримано мовчить»

28 Лютого 2014 16:54
Віктор Янукович висловив здивування, чому президент Росії Володимир Путін "досі стримано мовчить". Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції в Ростові-на-Дону.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, яку роль може зіграти Росія в нинішній ситуації, Янукович допустив чергову обмовку, переплутавши Україну з Росією.

"Україна - наш стратегічний партнер була, є і буде в силу історичних зв'язків і так далі", - заявив Янукович.

За словами Януковича, Росія має право діяти в рамках угод, які є в України і Росії, - повідомляє Українська правда.

"Росія повинна і зобов'язана діяти. І, знаючи характер Володимира Володимировича Путіна, я дивуюся, чому він так стримано досі мовчить", - заявив він.

Нагадаємо, Янукович перебуває в Ростові-на-Дону, куди він прибув, за його ж словами, до свого друга в пошуках тимчасового притулку. Раніше на прес-конференції він заявив, що не зустрічався із Путіним, однак розмовляв з ним по телефону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Vetal Показати IP 28 Лютого 2014 16:59
А навіщо йому захищати вбивцю!
Анонім до Vetal Показати IP 28 Лютого 2014 18:38
В тебе є факти? А от весь інтернет свідчить якраз про зворотнє! Вироки виносить лише суд, а він їх виносить лише на достовірних доказах. Вже Луценко всіх сажав, було діло. Тепер аБЯКОв!
волинянка Показати IP 28 Лютого 2014 17:11
мали ми президентів, але не таке чудо юдо не заслужили. та він ще фанатичний космонавт , ніж черновецький. люди, а може в екс=презіка, жовта карточка. розумнодумаюча людина такого молоти не буде. срам та й годі
Ярик Показати IP 28 Лютого 2014 17:27
Та хай би приїхав в Україну,побачили б скільки хвилин цей м***дак протянув.
Анонім до Ярик Показати IP 28 Лютого 2014 18:39
Саме через це він і втік. Був би ду*ний - пішов би на майдан!
Анонім Показати IP 28 Лютого 2014 18:46
Путін мовчить тому що він не дурак, в нього за спиною доволі великий досвід роботи в спецслужбах. Він чудово знає що ситуація двояка і все може в любий момент повернутися в іншу сторону, якщо тільки нинішня "влада" не встигне заникати всі докази розстрілів. Ніхто з вас не задумувався чому не йде розслідування? Вся робота йде в Фейсбукові, а на майдані жодного експерта. Виходить що в правді не зацікавлені. Люди які вміють добре логічно думати та аналізувати вже давно зробили самостійну експертизу, залишається тільки отримати деякі відповіді для остаточного підтвердження. Виходьте з стану масового психозу і починайте думати!
до анонім Показати IP 28 Лютого 2014 21:33
ПОТЕРЯЙСЯ ТИ ПРОВОКАШКА НЕКЧЬОМНА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus