USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пішли по ягоди: на Закарпатті в лісі заблукало четверо дітей

19 Серпня 2021 09:15
У середу у Закарпатській області, поблизу села Порошкове Ужгородського району, заблукали четверо дітей 5-8 років, які пішли в ліс збирати чорницю, їх шукають.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на МВС і ДСНС.

«Вчора ввечері на Закарпатті, поблизу села Порошкове Ужгородського району, зникли четверо дітей, які пішли в ліс збирати чорницю. Їхнє життя під загрозою. Вночі температура в лісі опускалася до 9 градусів за Цельсієм.

По тривозі підняті сили Національної поліції, рятувальників ДСНС та Національної гвардії України. Створено штаб із пошуку дітей. До пошуків залучені, крім правоохоронців, волонтери – місцеві жителі. Використовуються службові собаки та коптери», - розповів голова МВС Денис Монастирський.

19 серпня о 01:10 від чергового Нацполіції до ДСНС надійшло повідомлення, що 18 серпня під час збирання ягід та грибів в лісовому масиві поблизу с. Порошково Ужгородського району втратили орієнтир та заблукали 4 дітей ромської національності (2007 – 2014 р.н.).

Станом на 8 ранку 19 серпня пошуки дітей тривають.

Шукають Миколу 6 років, Людмилу 5 років, Марійку 7 років, Данієлу 8 років.
Микола – чорноволосий, худорлявий. Одягнений у чоботи, кофту чорного кольору, чорні спортивні штани. Людмила – блондинка, худорлява. Одягнена у синю сукню та чобітки. Марійка – блондинка, худорлява. Одягнена у спортивку та чобітки. Данієла – світловолоса, худорлява. Одягнена в чорну сукню та чобітки.
Всіх, кому щось відомо про долю дітей, просять телефонувати на спецлінію 101 або 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus