USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пішохідний перехід біля ЛПЗ не можуть обладнати вже два місяці

28 Травня 2008 22:28

Як повідомляє репортер «Волинських новин», член фракції «НУ» Юрій Довгун 28 травня подав звернення про поліпшення ситуації на дорожньому переході, що знаходиться біля Луцького підшипникового заводу. Хоча депутати Луцькради ще два місяці тому ухвалили вирішити цю проблему, але з того часу нічого на змінилось.
Як розповів Юрій Довгун, біля автошляху поламаний світлофор, стертий перехід та дорожні знаки у неналежному, поржавілому стані. Депутат вважає, що така ситуація вимагає негайного вирішення, оскільки на заводі працює близько двох тисяч робітників. Вони, стверджує пан Довгун, кожного дня ризикують своїм здоров'ям та життям.
Ця траса є об'їзним шляхом, яким кожного дня користується велика кількість машин. Тому, на думку Юрія Довгуна, не можна лишати поза увагою кризовий стан автошляху та відкладати вирішення цієї проблеми у шухляду на довгий термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus