USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чому пішохідний перехід у Луцьку переносять?

5 Червня 2014 18:48
Навпроти супермаркету, неподалік РАЦСу, вже облаштовують пішохідний перехід, встановлюють світлофор, але він поки що не працює. Що цікаво, не зважаючи на це, буквально за кілька метрів уже є один перехід, - повідомляє ТРК «Аверс».

У Державній автоінспекції міста Луцька пояснили причини таких змін. Виконувач обов’язків начальника ДАІ в місті Луцьку Віктор Главічка розповів: «Там повністю буде змінена організація дорожнього руху. Ця схема організації дорожнього руху є затвердженою до виконання, проводяться відповідні на даний момент роботи… Також по пішоходному переходу біля «Гостинця» будуть внесені окремі зміни».

Усі світлофорні об’єкти, що знаходяться на проспекті Соборності, будуть включені до, так званої, зеленої хвилі. Рекомендована водіям швидкість становитиме 60 кілометрів на годину. Також планується ремонт дорожнього покриття.

Зі слів ДАІшників, усі зміни - лише заради безпеки містян. Проте, думки лучан з приводу перенесення пішохідного переходу зі звичного місця розташування різняться.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, цьогоріч з міського бюджету передбачено виділити кошти лише на два світлофори. Їх встановлять на вулицях Шевченка та Чернишевського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ура Показати IP 5 Червня 2014 18:58
Дождались, а то пешеходы там "бесконечные". Понимаю что у них пешеходный переход, но они идут нескончаемой линейкой. Там светофор действительно нужен, пешеходам и водителям будет безопасней
)))))))))) до Ура Показати IP 5 Червня 2014 19:03
Відрізок дороги РАЦС-ТАМ ТАМ будеш долати -15-20хв.
Лол до )))))))))) Показати IP 5 Червня 2014 19:08
Бред=)
Есть мнение Показати IP 5 Червня 2014 19:17
Есть мнение, что перенос перехода "мотивировал" гипермаркет Салют..
Вікторія Показати IP 6 Червня 2014 00:32
Та хоть би й Салют, головне забрати перехід біля Гостинця!
Sasha Показати IP 7 Червня 2014 00:32
Не пишіть дурниць. Уважно прочитайте.. "Зелена хвиля", хтось розуміє що це? При швидкості 60км ви проідете весь Соборності без зупинок. Це великий плюс!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus