USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пішов з життя відомий волинянин Юрко Покальчук

10 Вересня 2008 15:47
Помер відомий письменник, уродженець Волині, людина неймовірної сили, розуму та глибокої душі Юрко Покальчук. Про це повідомляють 10 вересня «Волинські Новини».
За інформацією «Української правди», упродовж декількох місяців Юрії Покальчук перебував у лікарні. Про те, що він був пацієнтом у хоспесному відділенні онкологічного центру, не писали, бо той, хто не один раз потрапляв на війну, не може дозволити собі виглядати слабким в очах інших.
Після останього інтерв’ю «Українській правді» Юрко Покальчук сказав: «Дякую, що завітали, але я тут на тиждень, не більше. Треба додому».
Незважаючи на важкий стан, Юрко постійно працював – на ліжковому столику для їжі стояв ноутбук з постійно відкритою поштою та новими творами.
Ми глибоко співчуваємо родині Юрія Володимировича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus