USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Після пекла під Бахмутом – знову на нулі: у волинській бригаді ТрО служить аеророзвідник-програміст на псевдо Дизель

12 Серпня 2023 08:07
Пан Сергій на псевдо Дизель – аеророзвідник Луцького батальйону Волинської бригади тероборони.

«В кінці лютого – на початку березня 2022-го, коли ми тільки прийшли в батальйон, було ще доволі холодно. У мене тоді заклало ніс – і я вночі голосно хропів, як дизельний трактор», – усміхаючись, боєць пояснює походження свого позивного, пишуть на сторінці 100-ї бригади ТрО у Фейсбуці.

Його батальйон із самісінького початку весни й аж до середини червня 2023 року (впродовж понад 100 днів!) успішно виконував бойові завдання під Бахмутом. Тоді це була найпекельніша ділянка фронту.

Нині ж луцькі тероборонівці знову на нулі – цього разу їм довірено тримати оборону на так само гарячому Куп’янському напрямку.

Читати ще: Товариський, темпераментний та усміхнений: у волинській теробороні служить будівельник на псевдо Аміго

Вдома на Сергія чекають кохана дружина, тепер уже чотирирічна донечка Женя, а також улюблена робота – у цивільному житті Дизель працював програмістом.

Перебуваючи за понад тисячу кілометрів від рідного дому, аеророзвідник не має жодних сумніві щодо того, як саме закінчиться ця війна:

«Нашою Перемогою – і не інакше! Впевненості ж у цьому мені надає високий бойовий дух побратимів, а ще – повсякчасна підтримка волонтерів, родичів, колишніх колег».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus