USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Товариський, темпераментний та усміхнений: у волинській теробороні служить будівельник на псевдо Аміго

11 Серпня 2023 08:09
Андрій на псевдо Аміґо служить у Волинській бригаді тероборони на посаді водія мінометної батареї.

До широкомасштабного вторгнення чоловік працював на будівництві, а також займався бурінням свердловин, пишуть у 100-й бригаді ТрО.

Та на початку березня 2022-го – за першим дзвінком із військкомату – нашвидкоруч зібрав речі і став до лав Збройних сил України.

«Разом з побратимами допомагаємо наближати нашу Перемогу», – усміхаючись розповідає Андрій.
Читати ще: «Моїм обов’язком було якнайшвидше дістатися до військкомату»: у волинській теробороні служить столяр на псевдо Тигр

А ще Андрій відзначається неабиякою товариськістю (тому побратими й прозвали його Аміґо) та невгамовно життєрадісним темпераментом.

«Нема чого жалітися на життя! – А на війні й поготів немає часу сумувати!» – впевнено каже волинський тероборонівець-мінометник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus