USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Після поранення тримає освітній фронт: у Володимирі харків’янин викладає «Захист України»

1 Жовтня 2023 08:08
Будучи курсантом-четвертокурсником Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба, Максим Пряткін не підозрював, як різко зміниться його життя в березні 2022 року.

З початком повномасштабної війни, після значних руйнувань рідного міста, молодий харків’янин став на захист України, повідомляють у Володимирській міській раді. Пройшов з боями Харківський, Миколаївський, Ізюмський напрямки.

Після тяжкого поранення 13 травня цього року Максима звільнили зі служби, він переїхав із рідного Харкова на Волинь, до Володимира. Отримав статус внутрішньо переміщеної особи та зареєструвався у Володимир-Волинській філії Волинського обласного центру зайнятості.

Життєлюбність, активність та рішучість Максима не дозволили йому сидіти вдома, тож молодий чоловік почав наполегливо шукати роботу. Впродовж майже чотирьох місяців брав участь в інформаційних семінарах, тренінгах, враховував усі поради фахівців служби, адже дуже хотів знайти роботу. До того ж, під час однієї із зустрічей з кар’єрним радником повідомив, що хоче ділитися досвідом і отриманими знаннями з дітками.

Читати ще: МОН рекомендує вчителям запровадити психологічні хвилинки. Що це таке

Це стало відправною точкою у пошуку роботи. І результат не забарився. Вже 4 вересня консультант роботодавця Володимир-Волинської філії Волинського ОЦЗ зареєстрував вакансію вчителя закладу загальної середньої освіти з предмета «Захист України» у Міжшкільний ресурсний центр. Основною вимогою до претендента була служба у Збройних силах України. Без вагань Максим погодився взяти участь у співбесіді, легко пройшов її і вже за кілька днів був офіційно працевлаштований.

«Я задоволений тим, що веду активний спосіб життя, маю гарну роботу і можливість передавати свій досвід молоді. Сподіваюся, їхня юність буде проходити вже у мирній Україні!» – каже учитель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus