USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Після ремонту мереж у луцькому дворі залишилися ями

9 Квітня 2017 18:44
Комунальники у Луцьку не спішать відновлювати вулиці після ремонту комунікацій.

Про це стало відомо під час засідання 22 позачергової сесії Луцької міськради 6 квітня.

Депутат Андрій Козюра повідомив, що на вулиці Кравчука між будинками №№ 11 та 13 працівники одного з комунальних підприємств - «Луцьктепло» чи «Луцькводоканал» - ремонтували комунікації. Працівники розрили ями і ті стоять більше місяця огороджені. Відновлювати територію, аби все було як до початку ремонтів, ніхто не поспішає.

Аналогічна ситуація, з його слів, «під самим носом» у депутатів – навпроти Луцької міської ради. Там після ремонту пориву тепломережі так і не заасфальтували ділянку, а лише засипали її щебенем.

Тому він попросив навести лад з такими діями комунальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мешканка вул. Рівнен Показати IP 9 Квітня 2017 20:53
тижні зо два, як працівники Луцьктепло вирізали асфальт довколо люка в дворі будинків 3-5 по вулиці Рівненській, і СКЛАЛИ його назад. тепер незафіксовані шмати кришаться під колесами автівок. ср#ли-мазали. привіт, нова ямо!
Петя Показати IP 10 Квітня 2017 00:03
Козлік піариться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus