USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Після виборів в Індонезії померло майже 500 осіб

13 Травня 2019 08:30
Після дня виборів в Індонезії померли 496 співробітників виборчих комісій.

Такі дані наводить The Straits Times з посиланням на інформацію місцевої влади, передає Українська правда.

«496 співробітників виборчкомів померли після дня виборів. За повідомленнями свідків, жертви були виснажені після 12 годин безперервної роботи», – йдеться у повідомленні.

Більшості загиблих було від 50 до 70 років, і за даними МОЗ, понад 100 людей померли в результаті інсульту або серцевого нападу.

У МОЗ країни заявили, що така кількість загиблих «не було чимось, чого ми очікували».

«Їх обов’язки вимагали відмінного здоров’я, тому у співробітників виборчих комісій, які вже страждали певними захворюваннями, ймовірно, загострилися симптоми хвороб після тривалої роботи», – заявив представіль МОЗ Індонезії Оскар Прімаді.

Раніше у ЦВК Індонезії повідомляли, що в ході виборів та підрахунку голосів в результаті перевтоми померли 272 співробітника виборчих комісій, ще 1878 осіб перебували у лікарнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus