USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після конфліктів у Волиньраді на засіданні чергує міліція?

4 Вересня 2013 14:54
Під час другого пленарного засідання 20 сесії Волинської облради депутат виявив у приміщенні чотирьох міліціонерів.

Поки в сесійній залі точилися дискусії, голова фракції «Наша України» Сергій Слабенко кинувся на пошуки міліції, яка нібито приїхала до «білого дому», - пише IA ZIK.

Нагадаємо, 3 вересня у раді конфліктували опозиціонери та керівник Володимир Войтович: у голови відібрали картку для голосування. Після суперечки Войтович оголосив перерву.

4 вересня сесія продовжилася, але президію заблокували опозиціонери, заявивши, що керівництво ради не йде на поступки, а в приміщенні перебуває міліція.

Слабенко знайшов правоохоронців у кабінеті № 113. Там виявилося чотири міліціонери у формі та один чоловік у цивільному, який назвався слідчим.

«Хлопці, якщо ви вважаєте, що хтось просто так зайде до приміщення обласної ради під час проведення сесії, то ви глибоко помиляєтеся. Для охорони приміщення у нас укладена угода з охоронною фірмою. Раніше цю роботу виконувала державна структура «Титан». Ми їм довіряємо», - сказав він.

«Нас тут поставили, щоб ми охороняли громадський порядок», – заявив депутату один із міліціонерів.

«Яким чином три чоловіка у званні капітана тут перебувають і що вони збираються робити?», – обурився Слабенко.

«Ми забезпечуємо громадський порядок», – відповів ще раз міліціонер.

Депутат із цим не погодився: «Громадський порядок ви забезпечуєте отам на вулиці, в тих закладах, які потребують забезпечення. У вас що, є повідомлення, що якісь порушення відбуваються в обласній раді? Чи ви просто прийшли посидіти і почекати, поки порушення почнуться, а ви потім прибіжите?».

«Ми на місці є», – сказав працівник міліції.

«Ах, то ви вже на місці. Ще нічого не порушили, а ви вже на місці? Оперативно!» – поіронізував Слабенко і пообіцяв розібратися, «якого дива ви тут робите».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 4 Вересня 2013 15:43
Клімчук боїться.
"лучанам" Показати IP 4 Вересня 2013 21:48
назвись герою власним найменням та й видно буде хто боіться.Навпаки сесія показала що якщо Олешка рухають в ректори то Клімчук нікого не боіться а просто веде свою гру

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus