USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трибуну Волиньради заблокували – сесія не розпочалася. ФОТО

4 Вересня 2013 11:12
Третє пленарне засідання 20 сесії обласної ради так і не відбулося. Опозиція заблокувала президію.
Перша пропозиція – переголосувати за Олешка, якщо набере своїх 45 голосів, хай набере, але чесно. Якби Олешко був чоловіком він би виступив зараз і сказав: проголосуйте за мене ще раз.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ВОЛИНСЬКИХ УЧИТЕЛІВ БУДЕ ДРУГИЙ ТАБАЧНИК
Друга пропозиція: «Прийняти зміни до регламенту: якщо депутат вийшов з залу,його картка блокується.
«Ми з колегами зробили опитування: ніхто картки Богдана Дівнича не брав», − зазначив журналістам Борис Клімчук.
«Так працювати не можна. Ми збираємося не на одну сесію, а на дві–три. Навіщо ми тут сидимо, давайте роз’їдемося і повноваження надамо одній людині і поставимо крапку на демократії. Люди, розходимося, нам нема тут чого робити», – закликала Валентина Блінова.
«Треба, щоб карточка була прив’язана до депутата, до його робочого місця. Володимир Іванович, Ви маєте організовувати роботу і ставитися однаково до кожного депутата. Я пропоную сьогодні, 4 вересня, проголосувати норми регламенту, проголосувати доручення, створити комісію з представників фракцій, які розібралися з роботою системи «Рада» і, щоб на наступну сесію все нормально працювало.
Учора, 3 вересня, до приміщення облради викликали наряд міліції. Ви, Борисе Петровичу, його викликали?» − запитав у Клімчука Борис Загрева.
Очільник області заперечив.
«То значить хтось інший викликав. Це означає, що тут є інший господар, який викликає міліцію», − Борис Загрева.

«Оскільки група депутатів не дає можливості працювати, я оголошую перерву і про дату наступного засідання повідомлю додатково», − Володимир Войтович.
Сьогодні, 4 вересня, депутати залишали сесійну залу спокійно, виважено, без криків «Ганьба!», з почуттям виконаного обов’язку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus