USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Після смерті сина волинянка не може отримати спадок

5 Червня 2013 16:25
У Старовижівському районі Волині жінка після трагедії – втрати сина – ніяк не може отримати спадок: його гроші на банківському рахунку.

Шукати справедливості вона подалася до суду.
Як заявила волинянка, після смерті сина відкрилась спадщина на спадкове майно – 50 тисяч гривень, які лежать на банківському рахунку. Син заповіт не складав, а спадкоємцями першої черги є вона з чоловіком, який відмовився від своєї частки на її користь.

Але нотаріус Старовижівської райдержнотконтори у видачі свідоцтва про право власності на спадкове майно жінці відмовив. Після цього волинянка звернулася до Феміди, але у райсуді відмовилися відкрити провадження за її позовом.

Отож, пошуки справедливості довели її до Луцька. Апеляційний суд Волинської області скасував ухвалу судді Старовижівського суду про відмову у відкритті провадження. Тож справу таки направили для розгляду у суд першої інстанції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
колега Показати IP 5 Червня 2013 16:59
Таких справ є море, і не лише по Волинській області. Нічого тут надзвичайного немає, спочатку нотаріуси водять людей за носа, потім суд. Держава така. P.s. Нотаріус не видає свідоцтво про право власності, а свідоцтво про право на спадщину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus