USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пісні, танці, лотерея: як на Старовиживщині день села відгуляли

25 Липня 2017 08:53
З піснями, танцями та лотереєю відсвяткували день села Буцинь, що на Старовиживщині. Протягом свята людей розважали місцеві аматорські колективи, були проведені різноманітні конкурси. Насичений емоціями день завершився розіграшем призів у лотереї та святковою дискотекою.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Окрім місцевих жителів на свято прибуло чимало гостей із сусідніх сільрад, зокрема, Сераховичівської та Седлищенської. Привітати з днем села громаду завітав також депутат Старовижівської районної ради від фракції «УКРОП», заступник голови райради Роман Цалай. Він зазначив, що такі заходи – це вияв поваги до своєї малої батьківщини, пам'ять про предків та вклад у майбутнє.

«Дуже важливо проводити такі свята, адже вони спонукають пригадати традиції старше покоління та навчити цим традиціям молодь. Чудова організація та радісні обличчя свідчать про те, що жителі Буциня пишаються своїм селом, –

каже Роман Цалай. – Сьогодні у державі активно реалізовується територіально-адміністративна реформа. Об’єднана громада з центром у селі Буцинь має усі шанси стати самодостатньою та потужною, адже має для цього найнеобхідніше – активних та дружніх мешканців».

Під час заходу Роман Цалай вручив подарунки п’яти призерам. Соціальний проект з нагородження був реалізований Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з громадою Буциня. Серед нагороджених, яких обирала сама громада,

– наймолодша та найстарша у селі сім’ї, родина, яка всиновила дитину та двоє переможців спортивних змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 25 Липня 2017 09:23
Добре. Прямо чудово - молодці поліщуки! Проте. Хто із них знає скільки років Буциню?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus