USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Пісня українського гурту увійшла у трійку найпопулярніших композицій Польщі

18 Червня 2015 07:00
Пісня українського гурту KOZAK SYSTEM вперше стала визнаним хітом у Польщі. Про це інформують у прес-службі виконавців.

Минулого тижня у Польщі відбувся наймасштабніший фестиваль польскої пісні «OPOLE».

13 червня український гурт KOZAK SYSTEM взяв участь у концерті «Super Premiery», що відбувся у рамках фестивалю та транслювався наживо мільйонам польських глядачів в прямому ефірі каналу TVP1. Музиканти виконали пісню «Kochaj i Żyj», записану разом з польскою командою «Red Lips». Цей трек слухачі обрали з понад 150 пісень для участі у фестивалі «OPOLE». Згідно з результатами смс-голосування, пісня увийшла в трійку кращих пісень Польщі 2015 року.



Польські ЗМІ вже назвали KOZAK SYSTEM найвідомішою командою з України, а трек «Kochaj i Żyj» – безумовним хітом, що в трійці кращих польських пісень цього року.

«Ми взяли участь у фестивалі Opole, що має 52-річні традиції, і з кожним роком набуває масштабу і ваги. Це дійсно важлива культурна подія у Польщі. Я дуже вдячний польским глядачам за вибір та визнання українського гурту KOZAK SYSTEM. Я мрію, що вже найближчим часом в Україні з’явиться чи відродиться музичний фестиваль такого масштабу та професійного рівня. Така подія стане не лише об’єднуючим фактором для української музики чи культури, а й стимулом для духовного зросту всієї нації», – прокоментував подію бас-гітарист гурту KOZAK SYSTEM Володимир Шерстюк.

«Я гордий за український культурний простір, це насправді успіх, бо українську команду вперше представили в Польщі на такому високому рівні. Ми горді тим, що маємо успіх на «Opole»! Щодо ж самого фестивалю – то дуже приємно було бачити, що кожен, хто створює свято Opole, має це свято в своєму серці. Завжди комфортно бути там, де люди щиро люблять свою роботу і один одного. Opole - це справжній фестиваль музики і музикантів, де немає жодного байдужого. Це чудова можливість не тільки зіграти для величезної аудиторії, але й побачити колег по цеху, почути свіжі гастрольні та життєві історії чи створити нові пісні в дуеті», – поділився лідер гурту Іван Леньо.

Зазначимо, що вже 20 червня KOZAK SYSTEM представлять Україну на міжнародному музичному фестивалі «Oświęcim LIFE Festival», де цього року гратимуть разом з UB40, Сhris De Burgh, Lemon та іншими відомими музикантами зі всього світу. Там українці заграють подвійну програму - новий альбом «Живи і Люби» та спільний проект з Тарасом Чубаєм – «Пісні Самонаведення».

Нагадаємо, що гурт KOZAK SYSTEM виступав і в Луцьку. Концерт виконавці дали в рамках фестивалю сучасного мистецтва «Art territory», який відбувся у Луцьку наприкінці травня.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фанчік Показати IP 18 Червня 2015 09:31
пісня, як переважна більшість польської музики, дуже типова на не цікава нашому слухачу. козакам повага шо хочуть на міжнародний рівень, але польща і музика - то різні речі... чешь, мешчь, шешчь... мля............. жесть кароче )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus