USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Південна Корея планувала вбивство Кім Чен Ина

26 Червня 2017 10:44
Попередня адміністрація Південної Кореї на чолі з президентом Пак Кин Хе планувала ліквідацію лідера КНДР Кім Чен Ина, зокрема за допомогою імітації нещасного випадку.

Про це повідомила японська газета Asahi, передає ТАСС.

За її даними, колишній президент Південної Кореї Пак Кин Хе після грудня 2015 року підписала документ, що санкціонує «зміну керівництва» в КНДР. Конкретна розробка відповідних операцій доручалася національній розвідці.

Розглядалися, зокрема, варіанти з імітацією дорожніх інцидентів або аварії поїзда, на якому їхав Кім Чен Ин. Робилися також спроби заохочення держперевороту в Пхеньяні.

За інформацією ЗМІ, посилення позиції Сеула було пов'язане з активізацією військових програм КНДР, у першу чергу, з її успіхами в розробці ядерної зброї. Однак спроби усунення Кім Чен Ина не дали результату, а нинішнє керівництво Південної Кореї, як вважає газета, відмовилося від таких планів.

Нагадаємо, Пак Кин Хе була заарештована в кінці березня. Екс-президенту Південної Кореї Пак Кин Хе офіційно висунули звинувачення у хабарництві 17 квітня. Пак Кин Хе стала третім президентом Південної Кореї, які потрапили на лаву підсудних за звинуваченням у корупції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 26 Червня 2017 17:05
однак кулі відскакували від лідера нації, як від гумового мячика

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus