USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Організатори зустрічі Трампа та Ким Чен Ина не знають, хто платитиме за готель лідера КНДР

2 Червня 2018 22:45
Організатори зустрічі президентів США та Північної Кореї зіткнулися з проблемою оплати за готель у Сінгапурі, де під час майбутнього саміту має проживати глава КНДР Кім Чен Ин.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на The Washington Post з посиланням на два джерела, знайомих з переговорами двох країн.

Північна Корея висловила бажання, аби за номер у готелі Fullerton, де одна ніч коштує 6 тисяч доларів, заплатила інша держава.

Сполучені Штати заявили, що можуть заплатити за проживання Кім Чен Ина, однак побоюються, що такий крок може образити Північну Корею.

Організатори з боку Дональда Трампа планують звернутися до Сінгапуру з проханням профінансувати проживання північнокорейської делегації.

Пізніше Сінгапур повідомив, що готовий взяти на себе частину витрат.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп запланував зустріч з главою Північної КореїКім Чен Ином у Сінгапурі 12 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus