USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Півкоманди у нас боролося, а решта - ні», - гравець «Волині»

15 Вересня 2013 10:23
- Причини нашої поразки – незбагненні власні помилки, погодні умови та програна силова боротьба, - розповів після матчу з київським «Арсеналом» півзахисник «Волині» Ігор Скоба. – Коли ми забили першими гол, слід було додавити суперника, далі нагнітати на чужій половині. А вийшло навпаки, у другому таймі за хвилину двічі помилилися і все… Повідомили у клубній прес-службі волинської команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «АРСЕНАЛ» - «ВОЛИНЬ» 2:1. ФОТО

Не хотів би усе валити на Віталія Неділька. Усі можуть помилятися… Сьогодні у нього так сталося, завтра ще з кимось, але матч виграє чи програє уся команда.

- Поле направду завадило показати найкращі ігрові кондиції?

- Важке і занадто м`яке було воно. Особливо в кінці матчу, коли нам треба було йти вперед, щось придумувати в атаці. Але взагалі шкодувати за рахунком та грою треба до матчу, а не після нього,коли вже нічого не зміниш. Півкоманди у нас боролося, а половина - ні. А в такий спосіб перемоги не здобути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
кгд Показати IP 15 Вересня 2013 11:34
гру здали.. і все. це ганьба, а не футбол. поганим танцьорам... поле важке заважає грати. тільки не арсеналу. воно для них було легким, бо грали. і хотіли виграти. вже і кварц забалтується...
дгк Показати IP 15 Вересня 2013 11:51
Давйте тим лежням влаштуєм -Т Е М Н У -..
Вінстон Показати IP 16 Вересня 2013 08:57
Тільки ЗА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus