USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Північ США накрила зимова буря, випала рекордна кількість снігу

22 Жовтня 2020 16:10
На цьому тижні частину півночі США накрив зимовий шторм, побивши рекорди снігопадів в Монтані, Айові і Міннесоті, де через негоду було зареєстровано понад 1100 дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомляє The Watchers, пише УНІАН.

Передбачається, що на початку наступного тижня ще один зимовий шторм дійде до півдня країни.

Найсильніше постраждав штат Монтана: у понеділок, 19 жовтня, там випало до 35 см снігу, встановивши низку рекордів по снігопадах в цьому місяці.

У Де-Мойні, місті в штаті Айова, був зафіксований другий за величиною снігопад в історії спостережень (з 1885 року). У понеділок в Центральній і Східній Айові було зареєстровано до 22,9 см снігу – найбльш сніговий жовтневий день за всю історію спостережень.

Снігова буря у вівторок була найбільшою на початку сезону в штаті Міннесота за 140 років. Метеоролог Кріс Шаффер сказав, що це також другий за величиною снігопад у жовтні після сніжної бурі на Гелловін 1991 року.

По всьому штату було зареєстровано понад 1100 аварій. Десятки людей отримали поранення, але обійшлося без жертв.

Без електроенергії залишилися понад 33 тисячі жителів. До кінця вівторка понад 8 тисяч людей залишилися без електрики.

Синоптики стверджують, що снігопад продовжиться і попрямує в гори.
Сильні снігопади, що йдуть в департаменті Савойя на південному сході Франції, призвели до того, що на гірському перевалі Коль-дю-Гландон застрягли 6 тисяч овець і близько 100 голів великої рогатої худоби з пастухами.

Влада комуни Сен-Коломбан-де-Віллар відкрила кризовий центр і почала операцію з доставки продовольства для годування тварин. Разом з бригадами волонтерів вони розчистили дороги снігоочисниками і зуміли підняти близько 6 тонн кормів на високогірний перевал. Деякі тварини не їли близько 48 годин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
українець Показати IP 22 Жовтня 2020 18:05
Оце і є АМЕРИКА!!!!!!!!!! В нас би так вчинили??????????????? Сумніваюсь.Причин-відмазок_зашкалювало б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus