USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Планшети для муніципалів придбали за ринковою ціною, - Сиротинська

10 Липня 2017 10:51
Для Департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради закупили сучасні планшети з можливістю цілковито і до деталей бачити інфраструктуру міста та оперативно й ефективно працювати. Втім, вартість гаджетів не сподобалася голові облдержадміністрації Володимиру Гунчику, який, вочевидь, не орієнтується у ціновому діапазоні купівлі-продажу сучасної електронної техніки.

Про це йшлося під час оперативної наради в облдержадміністрації 10-го липня.

«Департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради купили планшети через систему «Прозоро». Але дані планшети були закуплені із завищенням ціни на суму 30.5 тисячі гривень. Звертаюся до держаудитслужби, аби провести розслідування факту закупівлі та використання коштів місцевих бюджетів», - розповів Гунчик.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини керівник Департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська розповіла, що закуповували планшети із відповідною потужністю, аби з ними можна було продуктивно працювати.

«Місяць тому ми закупили 25 планшетів для роботи Департаменту поліції Луцької міської ради. Це сучасні потужні одиниці, які містять великий обсяг пам’яті, підтримують сучасне програмування, послугу «3G» і «4G». Завдяки цьому ми маємо можливість користуватися прогресивними програмами, що оперативно відображають карти з червоними лініями, позначенням усіх МАФів, каналізаційних мереж, аварійних доріг і стан їх виконання та інше. Крім того, у вартість техніки входить сервісне і гарантійне обслуговування. А тому й ціна такої техніки відповідна. 15 планшетів придбали по 7 тисяч 100 гривень за одиницю і 10 планшетів купили за 8000 тисяч кожний», - розповіла Юлія Сиротинська.

Та додала, що аналогічні планшети дійсно дешевше можна купити наприклад, в інтернет-магазині «Розетка», але з установами по перерахунку у них не працюють.

«Дійсно, там вони коштують на 700-800 гривень дешевше, але це лише тому, що на даний товар акційна знижка. І вони не працюють по перерахунку з організаціями. Наприклад, аналогічно, як із планшетами для муніципалів, закуплялися нагрудні камери для луцьких патрульних», - пояснила Юлія Сиротинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Наталія Показати IP 10 Липня 2017 11:17
Молодець сиротинська . Як вона себе не обідить зараз саме час відпусток .Підтримую .
Мігель Показати IP 10 Липня 2017 11:25
Мені цікаво, яким саме оператором будуть користуватись муніципали для отримання послуги «4G», якщо її в Україні не надає жодна компанія наразі? Для чого купувати планшети, і головне говорити в інтерв'ю, з LTE (4G), якщо такого стандарту у нас ще немає? Можна просто зробити висновок про якість тех відділу ЛМР) І ще дайте коментар, стосовно "що оперативно відображають карти з червоними лініями". Що то за такі червоні лінії?)
Кіндрат Панасович Показати IP 10 Липня 2017 11:27
купляли мабуть просто в с*аному "Ельдурадо" а ним там подобавляли (повпарювали) настройки і програми (які 4 річна дитина взмозі сама це все зробити) і страховку від розбиття, залиття водою, мехпошкодження, яка на рік коштує більше 20% вартості пристрою (це взагалі ідеальна шахрайська фішка Ельдорадо чи таких же подібних, дана "страховка" HiProtection чи Абсолютний захист повертає не гроші а бонусні бали. Так воно по суті мабуть і є: 8000 - 1 планшет. За 4999 можна просто самальота купити в світі планшетів наприклад Samsung Galaxy Tab A 7.0 LTE. + до цього преміум пакет настройок для планшетів за 1999 + "страховка" на рік 999грн = 8000 гривень. Виходить 3000 гривень в подарунок компанії Ельдурадо. )))
Такі даа))) Показати IP 10 Липня 2017 15:56
Так MOYO працює по перерахунку і з ПДВ!!!! І ціни там не надто дорожчі від Розетки. А модельку-то б написали, спільнота відразу б "рознесла"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus