USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку три місяці шукають, хто зніс зупинку на Теремнівській

22 Жовтня 2015 21:00
Невідомі знесли криту зупинку громадського транспорту у Луцьку і майже півроку містяни мокнуть у дощову погоду, чекаючи транспорт. Хто це зробив – досі невідомо й облаштують її по-новому ще не скоро.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що зупинку знесли ще в серпні. Під час прийому громадян заступником Луцького міського голови Ларисою Соколовською лучанин Микола Ігнатович вперше заговорив про цю проблему.

Він нагадав, що раніше стояла хороша крита зупинка, яка захищала людей від вітру, дощу, а тепер на розі вулиць Теремнівська-Рівненька стоїть лише каркас.

«Ми усі приходимо з дачі на цю зупинку, як сонце пече влітку, то ніде присісти, а нам по 80 років і більше. А поряд встановили кіоск, зупинки тепер немає. Як так може бізнес чинити з нами, старшими людьми?!», - озвучив проблему Микола Ігнатович.

Тоді йому пообіцяли чиновники розібратися із ситуацією, зокрема Лариса Соколовська зауважила, що вона звернеться в муніципальну дружину, аби там перевірили, куди зникла встановлена раніше зупинка.

З цього приводу ІА Волинські Новини коментує ситуацію начальник відділу Юлія Сиротинська. З її слів, встановити, хто це зробив можна буде не раніше як через місяць.

Зауважимо, що про знесену невідомими особами зупинку на розі вулиць Теремнівська-Рівненька у Луцьку стало відомо три місяці тому. Але ще й досі відповідні служби з’ясовують причини обставин, що склалися.

«Ми подали письмові запити до земельного управління, кадастру, реєстраційної служби, аби встановити, чия на даний момент земля, кому її виділяли, кому належало майно тощо. Вже їхні відповіді матимемо впродовж наступного місяця, тоді й складемо загальну картину.

Хто зніс – поки невідомо, якраз ми над цим питанням працюємо. На місці опитували місцевих жителів, усі кажуть, що, дійсно, бачили як зносили зупинку, втім, ніхто не знає, хто це зробив. Допомагає нам з цим і дільничний міліціонер», - пояснює головний муніципал міста.

Якщо ж не вдасться встановити, хто лишив містян без зупинки, додає Юлія Сиротинська, тоді підготують звіт для новообраного Луцького міського голови, який, своєю чергою, підготує звіт на виконком, щоб облаштувати зупинку за кошти міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанин Показати IP 22 Жовтня 2015 21:03
ще б ті зупинки ставили згідно правил дорожнього руху.. а не на поворотах, перехрестях та зебрах..
не пацик Показати IP 22 Жовтня 2015 22:43
то напевне пяний кролик був в самололці -а вони гризуть бетон як бобри деревину . як на раз згриз пенсіі-зарплати то що там зупинка : Кажуть що він ще кролик боева чупакабра в штормові бригаді в чечні воював -так москалі кажуть ? але не все можна вірити а тут то його робота він жере бетон як капусту.
Йой до не пацик Показати IP 23 Жовтня 2015 10:00
що ти куриш???
123 Показати IP 23 Жовтня 2015 08:47
Зніс її Мар'юк!!! Що живе на Теремнівській!!!
456 Показати IP 23 Жовтня 2015 12:48
Чим та сиротинська там взагалі займається??? Це що фахівець в цьому напрямку? відповідь сама напрошується - її просто "хтось тримає" на тій посаді! А за що?
eye Показати IP 23 Жовтня 2015 16:45
шинака україна там при справах
вовк Показати IP 23 Жовтня 2015 20:54
інопланетяни вкрали сам бачив. Йолопи скоро вас з кабінетів почнуть красти а ви спите як барани в хомуті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus