USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Для луцьких муніципалів вдруге спробують придбати форму за 100 тисяч

1 Березня 2017 19:00
Торги на придбання форменого верхнього одягу для Департаменту муніципальної поліції Луцької міськради оголосили вдруге після невдалого тендеру.

До 9 березня прийматимуть тендерні пропозиції на придбання формених тактичних курток та формених жіночих плащів для луцьких муніципалів через електронну систему «Prozorro». Очікувана вартість становить 100 тисяч гривень.

Пропозицію єдиного учасника раніше оголошеного аналогічного тендеру, ТзОВ «Чарівниця» ЛТД відхилили через часткову невідповідність технічним вимогам, а також часткову невідповідність визначеним умовам. Отже, учасника визнали таким, який не виконав умов закупівлі.

Окрім цього, скасували торги на закупівлю форменого одягу для муніципалів, орієнтовною вартістю 199,098 тисячі гривень. Йшлося про брюки на випуск парадні, сорочки на довгий та короткий рукав формені сірі та білі, спідниці формені жіночі, футболки «Поло» жіночі та чоловічі (чорного та сірого кольору), бейсболки, кофти формені (гольф та реглан), шапки зимові, ремінь формений чорного кольору та костюм осінній «Ріп Стоп» (куртка та штани).

Нагадаємо, раніше оголошували торги на закупівлю форменого взуття очікуваною вартістю 88 тисяч гривень для муніципалів Луцька. Однак торги двічі скасовували через відсутність пропозицій. З аналогічної причини скасували торги на оренду електромобіля, очікуваною вартістю 80 тисяч гривень. Нещодавно у Луцьку зареєстрували дві петиції щодо Департаменту муніципальної поліції. У одній з петицій автор просить ліквідувати департамент як орган, що дублює роботу багатьох державних органів і результатів діяльності якого не видно. В іншій йдеться про підтримку департаменту. Наразі жодна з петицій не набрала достатньої кількості голосів. У листопаді минулого року депутати міськради скасували скандальне рішення виконкому щодо демонтажу гаражів на вулицях Роговій та Гірній. Тоді власники металевих конструкцій масово оскаржували дії муніципалів.
Щодо директора департаменту муніципальної поліції Юлії Сиротинської розпочали кримінальне провадження щодо розслідування дій у рамках ч.2 ст. 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем». Так, з’ясувалося, що під час додаткової оплачуваної відпустки у період з 7 до 22 листопада 2016 року, наданої їй у зв’язку з навчанням у Львівському регіональному інституті державного управління НАДУ (розпорядження міського голови №2193-рб від 26.10.2016 р.), перебувала за кордоном в особистих цілях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
АС Показати IP 1 Березня 2017 20:20
Шановні працівники сайту Волинські новини ! Ваш сайт це сайт новин чи інструмент для маніпулювання думкою людей ? Частина інформації в даній статті не відповідає дійсності. Це ваша тупість чи як? Як на мене то дана стаття не про форму а чергова спроба обі. ..ти муніципалів.
Ти до АС Показати IP 1 Березня 2017 21:19
Хвора людина. Муніципали це ракова опухоль
Мирон Показати IP 1 Березня 2017 20:40
Купіть Юлі ще форму, щоб було в чому закордон їздити...
пес Показати IP 1 Березня 2017 21:28
Гарно та уміло пані Сиротинська ліквідовує бізнеси і відкриває дорогу для своїх друзів, в т.ч. Шеремети Орисі!
11 Показати IP 1 Березня 2017 21:56
ВидІліть Юлі 100 тис на поїздку закордон . А що слабо ? Вона це любить .
Діма Показати IP 1 Березня 2017 22:35
Дайте тій сиротинській 100 тис . Хіба вона одна там краде . Кажуть вона любить подорожувати . От і з користю витратить .
Костя Показати IP 1 Березня 2017 22:41
Що ті 100 тис . Який євро високий . Перевести зовсім мало для турне Європою . Так що Давайте більше .
васька Показати IP 2 Березня 2017 11:16
купіть їй нову палку для селфі, метрів так на 5

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus