USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Планують запустити потяг Львів-Мінськ через Ковель

12 Листопада 2019 17:42
Міністерство інфраструктури планує у наступному році придбати 26 пасажирських та 2000 вантажних вагонів, а також відкрити нові залізничні маршрути.

Про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури, пише Укрінформ.

«В планах Міністерства інфраструктури в 2020 році придбання Укрзалізницею 2000 вантажних і 26 пасажирських вагонів, укладення договорів на 40 тепловозів та 200 електровозів, електрифікація 110 км колії для пришвидшення руху потягів, локалізація виробництва тяги в Україні, що дозволить створювати нові робочі місця для українців. Після оновлення рухомого складу планується відкриття нових маршрутів», – йдеться у повідомленні.

У межах України можуть відкритись такі маршрути: Ужгород – Херсон через Миколаїв, Кривий Ріг, Запоріжжя – Івано-Франківськ через Дніпро, Запоріжжя – Чернівці, Київ – Ковель, Київ – Запоріжжя через Кривий Ріг, Лисичанськ – Одеса, Київ-Миколаїв – Херсон.

У міжнародному сполученні, зокрема з країнами ЄС та Республікою Білорусь: маршрути до Польщі – приєднання до потягу 4 столиць – 5 столиці (Таллінн), Львів – Мінськ через Ковель, Брест, Гомель – Київ.

Повідомляється також, що паралельно з цим планується покращити рівень сервісу та комфорту для пасажирів. Для цього у наступному році заплановані: заміна освітлення у вагонах, оновлення постільної білизни, вдосконалення системи прибирання у потягах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus