USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Плани «Волині» на весняну перерву

21 Березня 2015 17:44
Основний склад луцької «Волині» відновив тренувальний процес. Після перемоги над «Карпатами» тренерський штаб дав футболістам, які були задіяні у матчі, час для відпочинку, решта ж виконавців тренувалися у Луцьку, - повідомили у прес-службі «хрестоносців».

Нагадаємо, що три футболісти «Волині» відбули у свої національні збірні - Александр Кобахідзе у збірну Грузії, Ерік Бікфалві - у збірну Румунії і Майкл Бабатунде - Нігерії.

Аби заповнити паузу в чемпіонаті, «Волинь» домовилася про спаринги із трьома суперниками. Найближчої неділі о 13.00 лучани зіграють із одним із найсильніших колективів Рівненщини ФК «Малинськ».

У середу «Волинь» зіграє із першоліговим ФК «Тернопіль» (12.00), а в суботу або неділю 28-29 березня лучани спарингуватимуться із львівськими «Карпатами» (точна дата цього поєдинка визначиться після того, як стане відомий графік матчів 18-го туру).

Усі матчі лучани зіграють вдома, стадіони для їх проведення залежатимуть від погодних умов напередодні і в дні матчів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus