USD 39.70 39.98
  • USD 39.70 39.98
  • EUR 39.75 39.97
  • PLN 9.80 9.90

Плюшевий ведмідь – найкращий подарунок для коханих та дітей*

28 Жовтня 2022 11:56
Дівчата люблять отримувати подарунки, бо це ознаки уваги, що викликають приємні емоції. Саме тому дівчатам досить часто дарують солодощі, квіти та м’які іграшки. Одним із найкращих подарунків стане плюшевий ведмідь 2 м, бо він дуже милий та розчулить будь-яку дівчину.

Кілька причин придбати плюшевого ведмедя коханій дівчині

М’які іграшки здатні прикрасити будь-яку кімнату та чудово пасуватимуть в інтер’єрі сучасної дівчини, яка полюбляє швидкий темп життя та розваги. Це чудова альтернатива м’яким подушкам, з якими можна спати поруч. Такі іграшки покращують настрій і дозволяють розслабитися.
Чому дівчата полюбляють м’яких плюшевих ведмедів:

• Такі іграшки пробуджують материнський інстинкт, та сприяють виділенню прогестерону. Іграшка дуже схожа на новонароджену дитину.

• Плюшевий ведмідь асоціюється з людиною, яка його подарувала. Дивлячись на цю м’яку іграшку, дівчина буде постійно згадувати про свого хлопця.

• Великі плюшеві ведмеді показують, що хлопцеві не шкода грошей на свою дівчину, тому він готовий витратити велику суму, щоб покращити настрій своїй половинці.

• Якщо хлопець дарує плюшевого ведмедя, це означає, що він бачить у дівчині дитину, про яку хоче піклуватися.

• М’які іграшки – це тепло, комфорт та якість. З такою іграшкою досить зручно спати.
Як обрати плюшевого ведмедика для дитини?

Раніше м’які іграшки переважно дарували лише маленьким дітям, проте зараз тенденція повністю змінилася. Дівчата, як і маленькі діти, полюбляють цікаві іграшки та хочуть відчути себе маленькою принцесою. Психологи відзначають: якщо дати дитині обрати лише одну іграшку, яку можна з собою взяти в подорож, це обов’язково буде м’який рожевий плюшевий ведмідь. Він асоціюється з захистом, м’якістю та домом. Такі іграшки можна купувати і дівчатам, і маленьким дітям. Їх можуть сприймати як членів родини. Тому великий ведмедик навчить дитину піклуватися та любити. Доведено, що саме рольові ігри є одними з найбільш корисних для дітей під час вихованням їх емоційності та людяності.

Діти частіше за дорослих відчувають занепокоєння та тривогу, тому що великий світ – це місце, яке дуже страшить. М’яка іграшка дозволяє відчувати комфорт, заспокоїтись в стресовій ситуації. З використанням м’яких іграшок, дітям вдається краще пережити розлуку зі своїми батьками. Це чудовий варіант, коли маля привчають спати в окремій кімнаті. З улюбленою плюшевою іграшкою це зовсім не страшно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus