USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За фактом пошкодження майна трьох банків у Луцьку відкрили провадження

29 Березня 2017 14:10
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пошкодження майна приміщень двох банків. Із приміщень банків нічого не зникло. На даний час тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів, інформують у прес-службі волинської поліції.

Сьогодні, 29 березня, о четвертій годині до поліції Луцька надійшло повідомлення про те, що вночі невідома особа розбила вікно в приміщенні відділення банку на проспекті Волі в обласному центрі. Сума збитку встановлюється. З приміщення установи нічого не зникло.

Цього ж дня о 04:15 до Луцького відділу поліції надійшло аналогічне повідомлення про пошкодження чотирьох вікон у приміщенні банку на проспекті Волі. Сума нанесених збитків встановлюється. Із приміщення фінансової установи нічого не зникло.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи та керівництво Луцького відділу поліції. Поліцейські провели детальний огляд місця події.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), проводяться заходи щодо встановленню осіб, причетних до скоєння злочину. Санкція статті передбачає, зокрема до трьох років позбавлення волі.

Окрім цього, близько п’ятої ранку невідома особа на вулиці Степана Бандери у Луцьку пошкодила екран банкомату, який вбудований у стіну приміщення відділення одного із банків. Сума збитків встановлюється. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Відомості поліція внесла до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєння кримінальних правопорушень та інші події. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus