USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Поблизу Горлівки почався великий обмін полоненими

27 Грудня 2017 14:24
На Донбасі почався обмін заручниками за формулою 74 українці на 306 осіб.

Було звільнено перших 16 українських заручників, повідомляє кореспондент ТСН Олександр Загородній.

Їх привезли до пункту обміну заручниками і завели до логістичного центру КПП "Майорськ". З українського боку людей ще не передавали.

Серед переданих заручників - не тільки військові, а також є цивільні люди й, зокрема, ультрас футбольного клубу "Зоря" Влад Овчаров та Артем Ахмеров.

Українська сторона своєю чергою зараз передає "ЛНР" 99-х осіб. Якщо все пройде добре, то почнуть обмін з донецькими бойовиками. Більше читайте тут:

За словами представника України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи щодо Донбасу Ірини Геращенко, наразі окупанти утримують понад 160 наших співгромадян. Але за півтора року переговорів бойовики підтвердили лише 97. Інших доведеться шукати й далі.

Президент доручив забезпечити звільнених українців медичною допомогою, а також оперативно доставити їх до власних родин.


Зазначається, що троє людей, яких українська сторона мала передати підконтрольним Росії "ДНР" та "ЛНР" у рамках звільнення заручників, відмовились від обміну і захотіли залишитися на території, підконтрольній України. Про це повідомляє "Прямий".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus