USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Поблизу Ківерців призупинили ремонт дороги та відкрили проїзд

30 Грудня 2021 09:14
Відновили рух автотранспорту дорогою біля Ківерців, яка була закрита від 6 грудня. Ремонт водопропускної труби не завершили, а тимчасово призупинили на час холодів.

Рух автотранспорту цим відрізком дороги планували відновити ще 20 грудня, повідомляє Суспільне.

Затримали відкриття проїзду більше ніж на тиждень, каже інженер технагляду Служби автомобільних доріг області Іван Іванов. Нині він перевіряв виконану роботу. Зазначає: після ремонту звузилось узбіччя, що не відповідає технічним вимогам. Дорогу для проїзду автомобілів дозволив відкрити після встановлення відповідних попереджувальних знаків для водіїв.

«Закриваємо узбіччя, щоб водії могли зорієнтуватися, їхати проїжджою частиною та щоб унеможливити з’їзд з неї. Щоб не було небезпечних ситуацій», – додає.

Як розповів виконроб Володимир Савченюк, ремонт цього відрізка шляху почали восени. Розчистили узбіччя, вирівняли основу і вклали асфальт на дорозі протяжністю кілометр. 6 грудня тут почали відновлювати водопропускну трубу. Тоді перекрили дорогу і тимчасово заборонили проїзд транспорту.
«Трубу замінили, а головки ще не бетонували. Зараз температурний режим уже не дозволяє цього зробити», – каже виконроб.

Водій Михайло Ярема зауважує, що під час ремонту їздити тут дуже незручно. Доводиться їхати через всі Ківерці, а це дуже довго і йде більше палива.

Інженер технагляду Іван Іванов розповів, що ремонт дороги тут продовжать навесні. Потрібно забетонувати труби й відновити покриття ще 300 метрів дороги. З його слів, загальна вартість поточного дрібного ремонту цієї траси – 5 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 30 Грудня 2021 09:44
Що за новина про "ремонт дороги біля Ківерців"? Без адреси, вказання ділянки дороги. Неякісна робота репортерів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus