USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу ковельського водосховища – стихійне звалище відходів

31 Липня 2017 19:58
За півсотні метрів від краю ковельського водосховища невідомі повикидали будівельне сміття.

Про захаращення навколишнього природного середовища проінформував Район.Ковель громадський активіст Сергій Котік.

У лютому 2016 року на цьому місці робітники різали дерева, що викликало спротив з боку місцевих жителів та активістів. Колишній депутат Ковельської міської ради Роман Ляшук, який проживає у сусідньому багатоквартирному будинку, пояснював, що дерева ріжуть на приватній ділянці цілком законно і навіть демонстрував ордер на знесення зелених насаджень, підписаний тодішнім начальником відділу комунального господарства виконкому Олександром Балаком.

За словами Сергія Котіка, земельна ділянка, на якій виявлено будівельні відходи, нібито належить Олександру Шайнюку.

«Будівельним сміттям вимощують територію біля водосховища. Це неподобство я також показував депутату Волинської обласної ради Олександру Омельчуку, який сказав, що у вівторок, 1 серпня, відбудеться засідання комісії облради з питань екології. Ковельчани спробують порушити проблему цього смітника на обласному рівні», – запевнив Сергій Котік спецкора волинської газети «Вільна думка» Миколу Силюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
24 залізна дивізія Показати IP 31 Липня 2017 21:04
Він атошний які можуть бути питання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus