USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поблизу Луцька через перебої зі світлом погоріла техніка

2 Травня 2018 08:15
Через перебої з електроенергією у мешканців села Воротнів Луцького району погоріла побутова техніка.

Про це у соціальній мережі повідомила волонтерка Інна Голдованська.

"Вчора в другій половині дня у с. Воротнів Луцького району через проблеми з напругою і трансформатором, що вийшов з ладу у більшості мешканців села, погоріла побутова техніка. У мами моєї згоріла пральна машинка, якій не було і 5 років та телевізор. У людей - комп'ютери та холодильники. Прошу друзів, хто має досвід позовів до суду, скарг до Обленерго на відшкодування збитків, дати інформацію і покрокові дії. Бо реально ні я, ні мої батьки не мають зараз кошти, щоб купити навіть б/в техніку", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юра Показати IP 2 Травня 2018 11:48
Проблема у тому, що спочатку необхідно звернутися до сертифікованого центру, який дасть заключення, що побутова техніка вийшла з ладу саме з причин неякісної напруги. Чи є такі центри в області і чи захочуть вони таким висновком накликати на себе гнів монополістів (обленерго) це велике питання. Як варіант, можна спробувати звернутися в офіційні сервісні центри обслуговування побутової техніки, яка вийшла з ладу за отриманням відповідного заключення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus