USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поблизу Луцька побудують два нові торгові об’єкти

22 Вересня 2019 17:55
Критий зал для ярмарків та магазин планують побудувати у селі Зміїнець Луцького району.

Містобудівні умови та обмеження для проектування будівництва критого залу для ярмарків затвердили наказом відділу містобудування, архітектури та інфраструктури управління регіонального розвитку Луцької РДА.

Замовником виступає громадянин Віктор Третяков. Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, вид використання ділянки – для будівництва торгово-розважального комплексу, функціональне призначення – землі житлової та громадської забудови, відповідає детальному плану території земельної ділянки села Зміїнець, затвердженому рішенням Княгининівської сільради від 9 серпня цього року.

Гранично допустима висотність будівлі – 7,55 метра, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 26,1%. Планувальні обмеження відсутні.

Іншим наказом відділу містобудування, архітектури та інфраструктури управління регіонального розвитку Луцької РДА затвердили проектування нового будівництва магазину зі складськими приміщеннями на вулиці Гостинній, 1 в селі Зміїнець. Замовником став Олег Стефанишин. Цільове призначення ділянки – для будівництва об’єктів торгівлі, функціональне призначення – землі житлової та громадської забудови, відповідає детальному плану території земельної ділянки села Зміїнець, затвердженому рішенням Княгининівської сільради від 9 серпня цього року.

Гранично допустима висотність будівлі становить до 8 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 20,3%. Планувальні обмеження відсутні. Відстань від об’єкта до охоронної зони газопроводу середнього тиску – 4 метри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus