USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Автомобіль, який викрали та спалили біля Луцька, виявився «донором-двійником»

15 Січня 2021 11:23
Автомобіль Ford Mondeo, який двоє волинян викрали, а потім спалили поблизу Луцька, виявився двійником на бляхах, який власник придбав як «донора» на запчастини для оригіналу. Обидва авто їздили з однаковими номерах на українській реєстрації.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 9 січня на дорозі з Гаразджи до села Воротнів виявили автомобіль марки Ford Mondeo, який згорів та, ймовірно, вибухнув. У відповідності до номерних знаків транспортного засобу було встановлено, що автомобіль Ford Mondeo 1994 року випуску чорного кольору зареєстрований у селі Вишнів Волинської області. Згідно із інформацією, що була вказана при реєстрації, транспортний засіб обладнаний газовою установкою.

Утім, як повідомляють джерела, виявилось, що знайдений спалений автомобіль – це дублікат на іноземній реєстрації, який, ймовірно, пригнали на територію України на запчастини для аналогічного автомобіля на українській реєстрації. На відміну від оригіналу, двигун дубліката - дизельний.
А викрали авто біля ресторану «Жито» у Струмівці 21-річний та 39-річний лучани. Ймовірно, транспортний засіб тягнули до місця виявлення буксиром, бо власник авто, аби запобігти угону, попередньо вийняв акумулятор з машини і забрав його з собою. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри у вчиненні кримінального правопорушення. Опісля чоловікам обиратимуть запобіжний захід. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Народна прокуратура Показати IP 15 Січня 2021 11:54
Кінці у воду!
ВАСЯ до Народна прокуратура Показати IP 15 Січня 2021 13:31
слідчому тре "майстра спорту" дати по по}{ерню справи!
Сєрий Показати IP 15 Січня 2021 11:56
Буде тепер чоловік мати проблеми і з потерпілого перекваліфікують на винного
Справедливість до Сєрий Показати IP 15 Січня 2021 12:12
А він на вашу думку не порушив закону? Можна так робити? На липових номерах їздити?
Прокурор Показати IP 15 Січня 2021 13:50
Чомусь впевнений, що власник "оригіналу" і "дубліката" - мєнт.. Бо половина ментів в темі....
Жито до Прокурор Показати IP 15 Січня 2021 14:33
Знаю власника. Не мент!
Пофігу Показати IP 16 Січня 2021 00:07
Скажу вам , лохи придумали тему для лохів. Ви прочитайте і будьте спокійні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus