USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Поблизу Луцька запрошують на благодійну вечерю з Михайлом Хомою та Олександром Пономарьовим

10 Жовтня 2023 13:53
18 жовтня о 18:00 у ресторані Gosti, що розташований в селі Брище Луцького району, відбудуться благодійна вечеря, великий концерт та аукціон на підтримку наших захисників від Михайла Хоми (DZIDZIO) та Олександра Пономарьова. Ведучий вечора – Юрій Горбунов.

У програмі – найкращі пісні артистів, а також благодійний аукціон з унікальними лотами від зірок та митців.

Це вже не перший такий захід за участі артистів. Кошти, зібрані під час подій, було спрямовано на закупівлю дронів, тепловізорів, пікапів для ЗСУ. Ще частину – на допомогу українцям, які втратили домівки через війну.

На сьогодні майже 5 000 000 українців мають статус ВПО. Кошти, виручені з попередніх вечерь, допомогли отримати житло шести родинам із Бахмута й Луганщини. Зокрема семирічному Стасику, історія якого розчулила українців напередодні нового року.

Петро Волощенко з позивним Стоун вивіз із Бахмута сім'ю Стасика. Хлопчик сам познайомився з українським військовим. Петро потоваришував із дитиною і пообіцяв, що зможе вивезти хлопця і його сім'ю в безпечне місце, адже у будинок, де вони жили в Бахмуті, вже влучав російський снаряд, і лишатись там надалі стало дуже небезпечно, російські військові були вже поряд. Зрештою за допомогою танків, дронів і стрільців вдалося евакуювати сім'ю з передової до Чернівців – було розгорнуто масштабну спецоперацію з порятунку.

Це лиш одна з п’яти мільйонів історій. Переселенці потребують допомоги, тому ця благодійна вечеря продовжує серію благодійних подій від «Квартал-Концерту». А частину прибутку, як і від кожного концерту, скерують на допомогу ЗСУ та ВПО.

На концерті поблизу Луцька зірки збиратимуть на пікапи, вантажівки для доставки снарядів та дрони для 100-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

У вартість квитка включено вечерю та welcome drink.

Квитки можна придбати за покликання. Інформація та бронювання: +38-095-001-02-57.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus