USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Поблизу Рівного житель Волині впав у карʼєр

16 Липня 2023 15:37
16 липня о 00:27 на лінію 103 надійшов виклик про те, що чоловік впав у карʼєр. Йому потрібна була медична допомога. Сталося це поблизу села Базальтове Рівненського району.

За вказаною адресою прибула лікарська бригада Костопільської підстанції. Медики звернулися по допомогу до рятувальників, щоб вони дістали травмованого з карʼєра, пишуть Рівненські новини.

Падіння відбулось із висоти орієнтовно шість метрів, розповів Суспільному речник ДСНС області Дмитро Мельник.
«Наскільки відомо рятувальникам, у тому місці відпочивала компанія людей у двох наметах. В певний момент, ймовірно, з необережності, один із них впав униз. Аби дістати чоловіка, рятувальники спустились, наклали йому на шию фіксатор, поклали на ноші, підняли й передали медикам. Загалом було залучено п’ятьох співробітників ДСНС», – розповів він.
Відомо, що пацієнту 29 років. Він житель Волинської області. Чоловік був при свідомості, скаржився на болі в нозі та грудях. Показники гемодинаміки стабільні.

Попередній діагноз – закритий перелом стегна, підозра на перелом кісток гомілки, закрита травма грудної клітини, підозра на перелом шостого-сьомого ребра.
Після наданої медичної допомоги бригада екстренки доправила пацієнта в Костопільську лікарню, згодом його транспортували до Рівненської обласної клінічної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus