USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через алкоголь у новорічну ніч волиняни на 30% частіше викликали швидку

2 Січня 2018 15:13
Дорожньо-транспортні пригоди та кримінальний травматизм: у новорічну ніч на Волині кількість звернень у Центр екстреної медичної допомоги була на 30% вищою, ніж зазвичай.

Зі слів завідувача Центральної оперативної диспетчерської Центру екстреної медичної допомоги Андрія Абрамова, викликів було дуже багато. Зокрема, було дві успішні реанімації, три ДТП, кримінальний травматизм, травма яремної вени на проспекті Відродження (внаслідок різаної рани), надавали допомогу також постраждалому внаслідок вогнепального поранення.

Загалом кількість викликів у новорічну ніч була майже на третину більшою, ніж зазвичай (643 виклики загалом по області порівняно з 500 викликами, які у середньому приймають щодня). Зауважимо, найбільше викликів надходило з Луцька.

Особливо збільшилась кількість виїздів до пацієнтів з травмами отриманими у стані алкогольного сп’яніння. Усім пацієнтам вчасно була надана медична допомога, деяких доставлено для подальшого лікування у лікувальні заклади.

За добу 01.01.2018р. до центру ЕМД надійшло 643 звернення, бригадами ЕМД було здійснено 513 виїздів, в тому числі три виїзди на ДТП, чотири виїзди до громадян, які отримали травми кримінального характеру, повідомили на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не байдужий Показати IP 2 Січня 2018 20:52
Вживають сурогат,а тим,хто його продае -покарання немае!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus