USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поблизу Устилуга - ДТП: 6 потерпілих. ОНОВЛЕНО

2 Березня 2017 10:47
ДТП за участю двох бусів трапилася поблизу Устилуга сьогодні вранці, 2 березня. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці. Один із пасажирів "Рено" загинув, інші госпіталізовані.

У прес-службі патрульної поліції Луцька інформацію підтвердили. За попередніми даними, в аварії постраждали 6 людей.

Водій "Рено" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом, в якому перебувало багато пасажирів. Як інформує видання Буг, "Фольксваген Т5", в якому перебував лише водій, зазнав механічних пошкоджень. У другому автомобілі, "Рено Трафік", знаходилося п’ятеро людей.

Як повідомляють очевидці з місця ДТП, в'їзд та виїзд з міста Устилуг перекрили.

У прес-службу волинської поліції повідомляють, що одна людина померла у лікарні, ще двоє перебувають у реанімації. "Автопригода трапилася близько 8 години. Відомо, що "Volkswagen" зіткнувся з автомобілем "Renault". Внаслідок пригоди один транспортний засіб із пасажирами перекинувся.

У результаті зіткнення водій автомобіля «Renault Тrafic» та четверо пасажирів отримали травми різного ступеню тяжкості. Троє із них госпіталізовані у відділення реанімації Володимир-Волинського медичного територіального обєднання. Одна із госпіталізованих, 53-річна мешканка селища Жовтневе, померла.

Наразі зясовуються усі обставини пригоди.

Відомості поліція зареєструвала у журналі єдиного обліку заяв таповідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка", - йдеться на сайті правоохоронців.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Андрій Показати IP 2 Березня 2017 11:13
Не здивуюся Якщо причиною стала Через ЯМІЩА на дорозі.
Вася Показати IP 2 Березня 2017 11:21
Не*уй на зустрічну в повороті виїзжати, суцільна ж!
А до Вася Показати IP 2 Березня 2017 11:53
А мозги для чого?
Б до А до А Показати IP 2 Березня 2017 14:11
А тобі вони нащо,щоб постити свій гнилий текст?
Вовка Показати IP 2 Березня 2017 12:47
Давайте дружно скажемо ДЯКУЄМО БЛ#ДСКІЙ Вольньавтодор. я думаю що водій мабуть ЯМИ на наших дорогах минав, бо жодень водій не виїде на повороті на зустрічну смугу, но звичайно якщо не був під мухою. Одним словом Автодор Укр. краще б назвали Укр ям.
Олег до Вовка Показати IP 2 Березня 2017 15:31
Пишуть що об'їжджав велосипедиста
1 Показати IP 2 Березня 2017 14:47
Сьогодні зранку дороги були вкриті памороззю, а водії не очікували, що слизько
Слава. до 1 Показати IP 2 Березня 2017 15:25
Вова, ти мабуть десь закордоном живеш, якщо таке кажеш, бо часто бачу як обганяють на поворотах.
Олічка Показати IP 2 Березня 2017 16:04
Читала від свідків які їхали позаду, що рено об'їжав велосипедиста а т5 назустріч їхав близько до середньої розмітки, от і не розминулись.
віталій Показати IP 15 Березня 2017 17:00
Я є водій Рено ніякого велосипедиста там не було їхав я по своїй стороні .А той Бус на шаленій швидкості влетів у нас .І дуже прошу непишіть дврниць що щось чули або хтось десь почув. Завчасно дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus