USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Придбав авто і одразу ж потрапив у ДТП: на Волині легковик влетів у вантажівку

11 Червня 2022 15:04
Біля села Житані у Володимир-Волинському району зіткнулися вантажівка та легковик. Мешканець Нововолинська, керуючи автомобілем Volkswagen, заснув за кермом і з’їхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із фурою Sсania.

ДТП трапилася 9 червня близько 16.00 години, інформує ТРК «Аверс».

Зі слів водія вантажівки, легковик евакуювали, а керманича після надання медичної допомоги, відпустили додому. Як з’ясувалося, водій легковика був власником авто. Він щойно придбав транспортний засіб і їхав додому.

«Їхали в напрямку Рівного і буквально за 100 метрів перед нами машина вискочила на нашу смугу. Заснув водій і все. Він був один в салоні. Це велике щастя, бо його машина дуже сильно постраждала. Врізався в правий бік своєю правою стороною», – каже водій вантажівки.
Внаслідок аварії Volkswagen зім’яло вщент, а вантажівка злетіла у кювет і в неї відірвало переднє колесо. На щастя, обійшлося без жертв.

На водія легковика патрульні склали адмінпротокол.

«Внаслідок ДТП обидва автомобілі отримали механічні пошкодження. Однак ніхто з водіїв автомобілів не травмувався. На водія автомобіля Volkswagen працівники поліції склали адміністративний протокол», – повідомив інспектор Луцького РУП Ігор Лівошук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus