USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу Західного Бугу виявили сховок контрабанди

16 Лютого 2016 18:10
Підрозділи Луцького прикордонного загону виявили сховок поблизу Західного Бугу та припинити перевезення партії сигарет на підступах до державного кордону вчора, 15 лютого.

Так, після спільного з польськими колегами затримання на ділянці відділу «Рівне», що у Любомльському районі Волині, 5 контрабандистів, які намагались переправити 18 пакунків сигарет через кордон, отримали інформацію про ще один можливий тайник цієї групи. Під час перевірки смуги місцевості між інженерними спорудами та лінією кордону прикордонники Луцького загону виявили заховані в очереті та обмотані у поліетилен для переправлення через воду 21 ящик сигарет марки «Фест».

Про це повідомили у прес-службі Відомства.

Того ж дня силами мобільної прикордонної застави в межах Любомльського району виявили та затримали двох мешканців прикордоння, які перевантажували 15 ящиків сигарет марки «Фест» з білоруськими акцизними марками з одного мікроавтобуса в інший без жодних товаросупровідних документів.

Наразі продовжуються оперативно-перевірочні заходи, всі тютюнові вироби, а це 18 тисяч пачок, будуть передані представникам ДФС України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus