USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу Луцька вирощуватимуть форель?

24 Червня 2009 13:15
У селі Білосток Луцького району будуватиметься форельне господарство. Про це під час виїзного засідання колегії Луцької районної державної адміністрації розповів Білостоцький селищний голова Віталій Франчук, – повідомляє 24 червня репортер «Волинських Новин».
 
«В цьому році розпочнеться будівництво форельного господарства, де з’являться додаткові робочі місця та відрахування до бюджету сільської ради», – зазначив пан Франчук.
 
Перший заступник голови Луцької РДА Володимир Романюк поцікавився, чи потенційний інвестор цього будівництва – той самий, що і раніше. Віталій Франчук відповів, що це одна і та ж людина і від своїх намірів не відмовляється. Проте наразі залишилося взяти необхідне погодження у столиці – «Вже все зроблено, проект готовий – тільки в Київ...» І саме через це будівництво у Білостоці зараз не відбувається: «Якщо почати на сьогоднішній день будувати форельне господарство, то будуть дуже великі штрафи за те, що нема всіх документів», – стверджує Білостоцький сільський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus