USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Побила сковорідкою та засунула голову в смітник: у Криму жінка ледь не вбила чоловіка за підтримку війни в Україні

5 Серпня 2022 00:20
Кримчанка намагалася вбити свого чоловіка через те, що він підтримував «спеціальну воєнну операцію» в Україні. За допомогою сковорідки та відра зі сміттям вона намагалася вправити чоловікові мізки.

Про сімейні чвари на політичному підґрунті розповідає ТСН з посиланням на телеграм-канал Mash.

Олегу із Севастополя 43 роки та 3 роки тому він зустрів «жінку мрії» – Світлану. Потім пара розписалася, чоловік благополучно переписав половину свого будинку на дружину. Але настало 24 лютого і Світлані не сподобалося, що Олег підтримав війну в Україні.

Нещодавно сварка між подружжям на тему війни закінчилася перемогою дружини. Вона сковорідкою «вирубила» промитого путінською пропагандою благовірного, а коли той «відключився», запхнула його голову у відро зі сміттям.

Далі кримчанка садовою лопатою зрубала усі прапори з Z та V в оселі та на подвір’ї, а потім облила машину чоловіка бензином та стерла всі «патріотичні» наклейки.

Чоловік, коли опритомнів, написав на дружину заяву в поліцію. Він пообіцяв придбати нові стікери і далі боротися за свої політичні погляди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 5 Серпня 2022 09:48
аж уписялся со смеху. где-то же нароют такие "новости"
Ага Показати IP 5 Серпня 2022 11:06
Шкода, що не вбила придурка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus