USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Побив адміністраторку: відомий ексфутболіст з Волині Тарас Михалик судиться з земляком через дебош в його готелі

20 Жовтня 2023 14:27
На Волині судяться відомий український футболіст Тарас Михалик та його односельчанин із Любешівщини Владислав Швирид. Земляк спортсмена, ймовірно, не стримавши емоцій, прийшов у готельний комплекс футболіста і заробив собі кримінальну справу.

Владислава звинувачують у хуліганстві та побитті адміністраторки готелю, йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Прийшов у готельний комплекс сім’ї відомого українського футболіста, почав там руками і ногами бити в двері, лаятися та кричати. В результаті схопив за шию працівницю і вдарив її головою у вікно. Таку версію подій у селі Люб’язь на Волині розповідають правоохоронці. А от сам земляк Тараса Михалика Владислав Швирид каже: нічого подібного він не робив. Чоловік прийшов до суду. Владислав і не приховує, що зі знаним земляком-футболістом у нього неприязні стосунки.

«Ми з Михаликом, можна сказати, з дитинства ще не дружимо. Були ситуації, під час яких ми конфліктували, билися. В нього є образа на мене ще до цього часу, хоча я йому нічого поганого не зробив. А це його заклад «Гол». Я живу там збоку. Так, була ситуація, посварилися. Хто не свариться, хто не скандалить? Я з ним не сварився, при чому тут я? Взагалі не розумію, за що він тут подає на мене», – розповідає Владислав Швирид.
У чому ж саме яблуко розбрату між чоловіками, Владислав не каже: «Були молоді часи, сварилися не один раз. Просто він Бог, він же ж Тарас Михалик, він же ж футболіст. Йому все дозволено, він Бог в районі Любешові. От і все. Там просто магазин знизу, я живу там поруч і часто туди приходжу».

Чим обернувся візит Владислава до готельного комплексу – розказує представник потерпілих.

«Дії Швирида розпочались з того, що він вибивав двері в готелі «Гол». Працівники готелю, щоб унеможливити вибиття дверей, його туди впустили. Далі було перекидання речей інтер’єру… Чому були нанесені тілесні ушкодження адміністраторці? Вона намагалася заспокоїти пана Швирида, а він під час здійснення своїх хуліганських дій схопив її за горло і з усією силою та агресією вдарив в скло. Консьєрж втратила свідомість. Вони говорили, що пан Швирид був в якомусь напівсвідомому стані, можливо, у стані алкогольного сп’яніння. І для того, щоб його заспокоїти, викликали його матір. Вона єдина, як виявляється, може заспокоїти пана Швирида в його віці», – розповів суду представник потерпілих Олександр Лавренчук.

У вироку місцевого суду вказано, що чоловік прийшов до комплексу після того, як його батькові нібито повідомили про поведінку Владислава з друзями у готелі вночі того ж дня.

«Якщо ти компанією відпочиваєш – всі гучно говорять і кричать. Це що, дебоширство? Це ж нічний заклад», – переконує Владислав Швирид.

Звинувачення чоловік заперечує. Поза камерою запитуємо, чи, бува, не заздрить Владислав відомому футболісту. Той каже, що ні.

«Не бив я нікого. Він спеціально попросив свою працівницю. Вона ж в нього працює і не могла йому відмовити у написанні заяви на мене. Гляньте на мене. Якби я її вдарив, то там були б наслідки набагато більші, ніж вони там собі придумали. Та це все наклеп», – говоритьВладислав Швирид.

Чому ж тоді працівниці готелю бояться односельчанина – запитує представник потерпілих.

«Працівниця готелю сказала про те, що вона змушена була просити Михалика, просити своїх сусідів бути з нею. Бо вона знає, хто такий Швирид, на що він здатний. І вона на роботу боялась ходити. Вони в судовому засіданні аж відходили від кафедри, щоб бути далі від Швирида. На моє пряме питання про те, чи ви його боїтеся й чому на нього скоса дивитесь, вони сказали: «Так, ми його боїмося», – розповідає Олександр Лавренчук.

Адвокат додає, що Тарас Михалик намагався порозумітися із земляком: «Пан Михалик намагався знайти Швирида для того, щоб вияснити його позицію, щоб припинити такі дії в подальшому. Тому що це не перший раз такі конфлікти. Просто минулі рази пану Швириду пробачалося».

Колегія суддів вирішила звільнити Владислава Швирида від відбування покарання за статтею умисне легке тілесне ушкодження, бо закінчилися строки давності. А от щодо ймовірного хуліганства, то справу скерують на повторний розгляд до Любешівського суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2023 15:17
Заздрість породжує ненависть!
Діагноз Показати IP 20 Жовтня 2023 15:54
Дикий полішук !
Ще не зовсім свідоми до Діагноз Показати IP 20 Жовтня 2023 18:50
Сказав парижанин.
Андерсон до Ще не зовсім свідоми Показати IP 22 Жовтня 2023 07:35
А шо ні? справжня дика полішва.
Андрій Показати IP 20 Жовтня 2023 16:55
В цьому курнику немає відеоспостереження? Капєц полішуцький.
Поліщук до Андрій Показати IP 20 Жовтня 2023 18:41
Цей курник - це місцева шлюшатня, туди вояки, що на кордоні стоять водять дівок. Там і бар, і готель в одному місці.
Василь до Поліщук Показати IP 21 Жовтня 2023 20:50
То це вояки непорядні, а не заклад! Готель не вирішує кого відвідувачі приводять в номер і чим займаються.
234 до Василь Показати IP 22 Жовтня 2023 07:37
Так це винуватець статті! Спитай в нього,чого воно таке дике жінок б'є?
234 до Андрій Показати IP 22 Жовтня 2023 08:12
Ти там був, дурень? то, певно, найкраще шо є в усьомуЛюбешівському районі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus