USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Подарунок до свята: у Луцький зоопарк привезли двох левенят

19 Серпня 2021 17:13
У зоопарк в Луцьку на постійне проживання приїхали двоє левенят з Миколаєва.

Про це повідомляють на сторінці КП «Луцький зоопарк» у Фейсбуці.

«У Луцький зоопарк на постійне проживання приїхали два левенятка. Братик і сестричка. Ларс і Леда. Вони з Миколаєва. Звідти, до слова, був і лев Нік (який, нагадаємо, прибув до обласного центру Волині у 2004 році, будучи чотиримісячним малям, та мешкав до березня 2021-го, доживши до глибокої старості).

Тож наразі маємо безліч приємних клопотів із цього приводу. По-перше, вже звели разом левицю Дашу (кицю, до слова, 16-річну, тобто поважного віку для цього виду тварин) та левичку Лану (її нам подарували влітку минулоріч). Вони потоваришували і взаємодіють. І ще їх можна побачити час від часу на вигулі літнього майданчика вольєру.

Шестимісячні новоприбулі Ларс і Леда наразі на карантині, після якого малят познайомлять із Ланою та Дашею, будуть зводити і вчити співіснувати. На це, наймовірніше, піде до двох місяців», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дитлік Показати IP 19 Серпня 2021 17:41
З таким директором, як пані Людмила, в Луцького зоопарку велике майбутнє. Бажаю так тримати і постійно примножувати "особовий склад"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus