USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Податківці і креатив: їсиш піцу – думай про декларацію доходів

20 Січня 2011 11:07
Ковельські податківці зініціювали розміщення нагадування про необхідність декларування доходів громадян на упаковках продукції.

Про це повідомили 20 січня у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Так нагадування про необхідність задекларувати доходи розміщують на упаковках хліба різних сортів ВАТ «Ковельський хлібокомбінат», на коробках для тортів фірми «Ласощі» та піци піцерії «Klassik», яка доставляє свою продукцыю по всьому місту на замовлення ковельчан.

Окрім того, таксисти служби радіо-таксі 4-91-91 роздають кожному пасажиру свої рекламні листівки з написом: «Не забудьте задекларувати свої доходи», - повідомили податківці.

Нагадаємо, з 19 січня З 19 січня на Волині запровадили ще один метод нагадування про необхідність задекларувати доходи: відвідувачам торгівельних закладів «Вопак» і «ПАККО» нагадують про необхідність задекларувати доходи через внутрішню радіотрансляційну мережу.

Довідково:

Згідно з нормами Податкового кодексу України доходи фізичних осіб оподатковуються шляхом встановлення ставки 17% до доходів, отриманих платником податку у звітному податковому місяці, які перевищують десятикратний розмір мінімальної заробітної плати. Декларування доходів є добровільним
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наліпка для авто начальників ДПА Показати IP 20 Січня 2011 13:04
Іздиш на мерсі - не забудь про платників податків, які тобі його купили. І по зарплату частіше заходь, а не раз на рік...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus