USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Податківці Волині у міні-футболі - треті в Україні

8 Вересня 2008 16:37
Волинь, 6-7 вересня, зустрічала гостей – любителів  міні-футболу. Про це 8 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Державної податкової адміністрації у Волинській області, продемонструвати власну майстерність із цього популярного серед чоловіків виду спорту до Луцька приїхали працівники податкової служби із Львівщини, Закарпаття, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської  та Рівненської областей. Спортивній частині заходу передувала екскурсія Старим містом.
«Ми зустрілися з Вами у стародавньому та водночас сучасному місті Луцьку. Історія  нашого міста невід’ємно пов’язана із частиною європейського простору. Луцьк – старовинне місто, яке упродовж століть формувало свої традиції самоврядування, виробництва і торгівлі», – вітаючи учасників змагань наголосив почесний гість спортивного заходу, голова  ДПА у Волинській області Віталій Пекарчук.
«Щоб зрозуміти, наскільки затишним та привабливим для гостей  є наш край, наведу лише один такий факт. За останніми даними, що оприлюднив Держкомстат України,  Волинь – на третьому місці серед регіонів України за індексом людського розвитку. Стан соціального середовища, рівень культурного розвитку Волині свідчать про те, що ми з Вами на одній із найкомфортніших для людини територій в державі», – наголосив Віталій Пекарчук.
«Волиняни зробили все можливе, щоб змагання пройшли на високому рівні. Ми, навіть, «замовили» гарну літню погоду. Бажаю успішного старту. Нехай переможе сильніший»,– зазначив перший заступник голови  Волинської ОДА Святослав Кравчук на урочистому відкритті заходу.
Протягом двох днів змагань із міні-футболу з’ясувалося, що найсильніші гравці-податківці проживають на Львівщини. Команда львів’ян продемонструвала усі спортивні та особистісні якості, необхідні для успішної гри.
Друге місце посіли податківці Тернопільщини, а бронзу змагань здобули волинські податківці.
Перед початком змагань мандатна комісія дискваліфікувала чотирьох гравців з команди рівненських податківців. Член мандатної комісії, виконувач обов’язків голови волинської профспілки податківців Ірина Гупало цей неприємний факт змагань пояснила наступним чином: «Команда з Рівненщини представила гравців, які входять до всеукраїнської федерації з міні-футболу, відтак, вони – професіонали. Це суперечить положенню змагань».
Окрім призових місць на Волині спеціальними кубками та призами відзначили кращих у зональному турі з міні-футболу у номінаціях «Ветеран», «Бомбардир», «Гравець» та «Наймолодший учасник».
Тарас Манько із львівської команди працівників податкової служби забив 12 голів. Це більше, аніж решта учасників разом протягом 2 днів змагань, тому він заслужено визнаний кращим бомбардиром. Василь Гуменюк з Тернопілля став «Кращим гравцем».
Довідково:
Ініціювала зустріч  податківців-любителів міні-футболу на Волині Всеукраїнська профспілка працівників податкової служби. Олександр Кислиця, її голова, який очолює оргкомітет змагань, був почесним гостем спортивного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus